- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
Otel tatili mi? 2,5 aylık bebekle?
Bence delilik.
Evinizde oturun yahu,çocuk daha dünyaya alışamamış otel diyorsunuz. Aşılar tam değil,çocuk mikroba virüse açık. Gece ateşi yükselse doktora ihtiyaç olsa tanımadığınız bilmediğiniz memlekette gece yarısı hangi dontoru bulacaksınız?
Merhaba,
Normalde bayramda eşimin ailesine, İstanbula gidecektik. Eşim de, yeni doğum yaptığım içn değişiklik olsun, evde zaman geçireceğimize tatile gidelim dedi. Maksat bana değişiklik olsun düşüncesi. Asıl konu, bayram zamanı bebeğimiz 9,5 haftalık oluyor. Sizce 9,5 haftalık bebekle 3-4 gün otel tatili yapabilir miyiz? İlk defa dün dışarıya çıkarttık, bebek arabasıyla gezdiğimiz sürece bir sorun olmadı ama market önünde bir süre bekleyince ağlamaya başladı. Siz olsanız bu haftalarda tatile gider miydiniz? Erken olabilir mi
25 günlükYenimi doğdu bebek
bebeğim 25 günlük. 3 kere hastaneye gittik de parkda bahçede gezmeye ilk defa çıktık. tatili planladığımız dönemde 9,5 haftalık olacakben şuraya takıldım daha çok, 9,5 hafta demek 2 ayı geçen bi süre demek, bu süre içinde nasıl bebeğinizi dışarı çıkarmadınız?
25 günlük
Ben bişey diyip vebal almak istemiyorumbebeğim 25 günlük. 3 kere hastaneye gittik de parkda bahçede gezmeye ilk defa çıktık. tatili planladığımız dönemde 9,5 haftalık olacak
9.5 haftalık bebeği ilk defa mi dışarı çıkardınız?Merhaba,
Normalde bayramda eşimin ailesine, İstanbula gidecektik. Eşim de, yeni doğum yaptığım içn değişiklik olsun, evde zaman geçireceğimize tatile gidelim dedi. Maksat bana değişiklik olsun düşüncesi. Asıl konu, bayram zamanı bebeğimiz 9,5 haftalık oluyor. Sizce 9,5 haftalık bebekle 3-4 gün otel tatili yapabilir miyiz? İlk defa dün dışarıya çıkarttık, bebek arabasıyla gezdiğimiz sürece bir sorun olmadı ama market önünde bir süre bekleyince ağlamaya başladı. Siz olsanız bu haftalarda tatile gider miydiniz? Erken olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?