- 28 Mart 2025
- 982
- 528
- 18
- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
9.59.5 haftalık bebeği ilk defa mi dışarı çıkardınız?
Ben olsam gitmezdim eşim tatil yapacak bende odada bebek bakicam kriz gwcirirdim vallaBayrama kadar bebeğinizi hergün dışarı çıkarın parka falan bol bol arabaya bindirin ki alışsın. O zamana kararı verirsiniz bende haziran sonu doğum yapıcam. Eylül'de tatile gitme düşüncem var. Ama Eylül'e kadar bebek arabaya ve dışarı alışmazsa gitmicez. Sonuçta havuza sokacak haliniz yok öğlen vakti dışarı çıkmazsınız gerekli önlemleri alırsınız. Asıl ben 6 aydan sonra tatilin daha zor olduğunu düşünüyorum. Ek gıda başlıcak bebek arabasında durmak istemicek.
Kim için diyorsunDaha okuduğu iki satır cümleyi anlayamamışlar, ama akıl vermişler. Pes.
Ay aman etsinlerBenzer bir şey yazacaktım ama korkudan linç ederler diye korkudan yazamadım
Okuduğu iki satırı anlamayıp, akıl verenlere diyorum ?Kim için diyorsun
Bebek daha 25 günlükmüş, 2 buçuk aylık olunca tatile gideceğiz demiş. 25 günlük bebeği bir defa dışarı çıkarmış. Yalnız bebeği şu anda 2 buçuk aylık sanıp daha dışarı çıkarmadınız mı diyenler olmuş. Onlara diyor sanırım.Kim için diyorsun
Anladım bende bana dediğini sandimBebek daha 25 günlükmüş, 2 buçuk aylık olunca tatile gideceğiz demiş. 25 günlük bebeği bir defa dışarı çıkarmış. Yalnız bebeği şu anda 2 buçuk aylık sanıp daha dışarı çıkarmadınız mı diyenler olmuş. Onlara diyor sanırım.
Ay nesi kolay...2,5 aylıkken gitmek zor olur ama 5 6 ay arası efsane kolay oluyor.
Yaz sonu yapın bence tatili.
Ay nesi kolay...
Emekleyen, diş çıkaran, ek gıdaya geçmiş bir bebe...
Ben oglum 2,5 aylıkken bodruma 3,5 aylıkken marmarise gitmiştim. Cok sıcaklarda gittiğimiz icin doktorumuz minik biberonla su vermemi tavsiye etti cocuk susarmış anne sütü yeterli gelmeyebilirmis. Havuza sokmayın denize sokabilirsiniz. Günes kremi kullanın mutlaka. Gayet keyifli tatil yapmıştık. Bebeğin huyunu suyunu siz biliyorsunuz tabii bazı bebekler yolculuktan gezmekten hoşlanmıyor. Benim oğlum cok keyifliydi.Merhaba,
Normalde bayramda eşimin ailesine, İstanbula gidecektik. Eşim de, yeni doğum yaptığım içn değişiklik olsun, evde zaman geçireceğimize tatile gidelim dedi. Maksat bana değişiklik olsun düşüncesi. Asıl konu, bayram zamanı bebeğimiz 9,5 haftalık oluyor. Sizce 9,5 haftalık bebekle 3-4 gün otel tatili yapabilir miyiz? İlk defa dün dışarıya çıkarttık, bebek arabasıyla gezdiğimiz sürece bir sorun olmadı ama market önünde bir süre bekleyince ağlamaya başladı. Siz olsanız bu haftalarda tatile gider miydiniz? Erken olabilir mi
İyi de dışarı çıkardık diyo kadın. Tatili beklememiş ki. 20-25 günlük bebek. Normal bi zaman aslında ilk dışarı çıkmalar için.Bebeğin yeni dışarı çıkması şaka mı? Daha çok küçük ama gidilebilir de çok temiz bir yer olması lazım. Bana kalırsa bir dağ evine giderim çocuğumu bahçede uyuturum ben de kafa dinlemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?