• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli kadına refakatçi ol teklifi

Hayır ya çorba istedi yaptım götürdüm toplamda 1-2 saat kaldım olması gereken 10-15 dk maksimum.Bunu da biliyorum ama kardeşim kalmamı istedi konuşmak istedi ben de kaldım hatta gözüm hemşire aradı biri gelse de çıkın dese..Hem o enfeksiyon kapacak hem büyüklerim halada idi :(
Anladım. Refakatçiler laf söyledi diyince afalladım. Doğru olanı yapmışsın kardeş sonuçta o kadar kalınır. Çorba yemek götürülür onlarda abartmasınlar fazla. Artık gözünü açtın. Birini daha kazandık 🤌👏👏👏

Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.

Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..

Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım 🤦🏻‍♀️

(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)

Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim 🤷🏻‍♀️
Kimden bahsettiğinizi anlamadım yada kaçırdım okurken. Emziren bir annesin ve bakman gereken bir evladın var. Allah göstermesin ama ölüm kalım gibi hastalık olmadığı sürece o kişi kimsesiz olmadığı sürece kalmanı tavsiye etmem. Sonuçta bir annesin ve önceliğin senin ve çocuğun sağlığı biraz bencilce de olsa bu böyledir. Rabbim hastalara şifa versin.. bakabilecek evlatları yada gelini damadı artık her kimse varsa onlar kalsın. Sana kal diyende akıl yok bence yada kullanmak gibi geliyor bana. Hani aile yakını kim olduğunu bilsem belki farklı da yorumlayabilirdim ama dış etken olarak yorumum bu aşko..

Back