bebekli ve boşanmak isteyen yabancı

• Konu Sahibi Konu Sahibi natz9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yabancı olsam bile?

Hala çalışmıyorum ve param da yok.
Evimiz demişsiniz tapu kayinvalidenin üzerindeyse onu unutun araba ortakmiydi evlendikten sonrami alındı mobilya dediğin faturası kimin üzerine aksi takdirde düğünde takılan takılar birde nafaka maaş üzerinden alınır .Yani ayrılma gerekceniz aldatma şiddet degilki tazminat olurmu olmazmi arsası dükkanı vs yoksa üstünde neyini alacaksınız zaten

Alman değil bence Almancı. Alman olsa bu herifin iflahını kurutur.
Alman galiba ya yabancıyım diyor konuda birde yabancı olsam bile diyor Almanya'ya giden Türk olsa yazmaz böyle Alman olup soruyorsa çok şaşarım konuya onlar feci disiplinli olur hemen elçiliği arardı bin kere yani üyelerden Almancasi iyi olan yazsın bence daha yardımcı olur biz bu kadar yapapildik

Evlendikten sonra ev yapıldı ve araba satın alındı. Bunları ödemek için Almanya'dan kredi aldım. Bana kredi kartlarını verdi ama mobilyaların parasını ben ödedim. Şimdi kendimi tamamen kullanılmış hissediyorum. Bir dükkanı var.. ama tabii ki bu onun adına.. ama dükkanın sahibi o değil, sadece kiralıyor.

Burda boşansa çocuğu direkt anneye verirler. Oraya gittiğinde de çocuk parası gibi yardımların olduğunu biliyorum. Ailesi yok mu acaba ? Herif de salak. Oğlum git Almanyada yaşasana getirmişsin kadını buraya sen rezil o rezil. Bizim milletin kafası çalışmıyor.

O Almanya’da yaşamak istemedi..

Bacım bunlarla uğraşılır mı aldığın para Almanya’da azıcık kalır bir ise yaramaz zaten bosversene bas git Almanya’ya çocuğu da götür oradan vekâlet verir açarsın davayı. Çocuğu yurt dışına tek başına çıkarabiliyor musun acaba ?

Yahu siz Alman olup yada Almanya'da yetişip nasıl böyle oldunuz nerde büyüdünüz böyle saf im dünyadan bı haberim demek için.Arayin elçiliği bulun internetten numarayı alın tüm bilgileri

Aa benim size bu konuda çok benzer bildiğim bir hikaye var.. Kadın zamanında burada evlendi ve yapamadılar sonra çocuğunu alıp ülkesine döndü orada büyüttü.

Şimdi izinsiz yurt dışına çıkamıyorum. Sanırım velayeti aldıktan sonra çıkabilirim.

Şimdi izinsiz yurt dışına çıkamıyorum. Sanırım velayeti aldıktan sonra çıkabilirim.
Ben olsam sizin yerinizde hicbirsey talep etmeden sadece velayeti alır bosanirdim uğraşılmaz hemen bisanip Almanya’ya gidin

Ben olsam sizin yerinizde hicbirsey talep etmeden sadece velayeti alır bosanirdim uğraşılmaz hemen bisanip Almanya’ya gidin
Haklısın ama neredeyse 30 yaşındayım ve ne evim ne de arabam olacak. Çocuğuma iyi bir hayat sağlamak istiyorum. Biraz para kazanabilirsem en azından bir ev kredisi veya ikinci el araba alabilirim.

Türkçeniz buradaki çoğu üyeden daha iyi.en azından noktalama işaretlerinden haberiniz var.

Sormadınız mı kredisini sizin çektiğiniz ev neden kayınvalidenizin üzerine diye
Nasıl uyanıklarmış yaa

Sizin kredi çekip o evin öyle alındığını ispatlamanız lazım
Gerçekten iyi bir avukata ihtiyacınız var
Çocuk da velayeti alsanız bile yurtdışına nasıl çıkaracaksınız bilmiyorum eş izni gerekiyor mu bunları iyice öğrenin

İşte.. beni kullandılar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…