Bebek Beslenmesi bebekliler yardimmm..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hanim0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
72
24
8
Emzirmeyi birakmak Istiyorum oglum 27 aylik gece gündüz heryerde emiyor hemde yemek yiyor ama kilosu normal limon aci vs. Cok denedim gece uzAklastimda ama bi türlü biraktiramadim ne yapmam gerek ??

Göğüs uçlarınıza koyu renkli koli bantlarından yapıştırın, dokunmak istediğinde, "yandı, acıyor" gibi bahanelerle pek fazla dokundurtmayın. Birkaç kişiden işe yaradığını duymuştum. Benim yeğenim de böyle kesildi sütten. :) umarım işe yarar. :)

Inanin burun estetigi oldumda yüzümde alci vardi ve komple sislik morluk icindeydim korkmadi bile benden gögüs uclarima bant yapistirdim aynen aciyor dedim acti gene emdi hemde anne uf diyerek :)))

Haha evet aynen galiba beni emzik niyetine kullaniyor ama artik büyüdü ve heryerde istemesinden cok rahatsiz oluyorum sürekli emzirmek icin biyerler ariyorum malesef isim zor görünüyor:(

Canm bnim kuzenim bi tas sürmüş gogsune sonra kizi afedersn b.k demiş emmemis :D bi dene istersen

Back
X