bebeksiz bir ANNE olabilmek !

hamzam06

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.089
2.203
133
Bebegimi 39 haftalikken ölü dogum yaptim bebegi olmayan bir anne olarak sinavlarin en buyugunu yasiyorum...
Rabbime siginmaktan ve sukur etmekten baska yapabilecegim gidebilecegim hic bir kapim yok sadece Rabbim var ...
ben bu kadar buyuk ve zor bir sinav yasarken insanlarin da sinavlariyla oyunlariyla icim yaniyor ama yine herkesi Rabbime havale ediyorum.
bugun evladimi kaybedeli 5 ay 29 gun oldu on yil da gecse bu aci unutulabilinir mi ?
...
5 ay 29 gun once 9 aylik evladini topraga vermis bir annenin bir babanin yanina yeni dogmus 20 gunluk bir bebek getirilir de gozune soka soka sevilir mi opulur mu koklanir mi bu nasil bir vicdandir hangi kitapta bunun yeri vardir...
Eltim dun iftar yemeginde hem de bunu yapti esime ve bana :(
20 gun once dogum yapan yegenini de iftara bizimle beraber cagirmis bilseydim gitmezdim bu kiskanclik degil anlayan nasil anlarsa anlasin ama asla kiskanclik degil bebek orucu ;(
Rabbime havale ediyorum icim kan aglarken boyle bir ortama bizi hic umursamadan dusurenleri...
oysa ki kendi de bir anne ...
nasil olurda anlayamaz beni...
mevlam neylerse guzel eyler Allahin emanetiyle kendisinin basarisi sanip ta bana hava atan yedi yirmidort namaz kilan insan musveddeleri bin yil da hic durmadan namaz kilsaniz neye yarar iciniz fesat ...
Rabbim neylerse guzel eyler...
benim bir cennet kusum var cennette karnimda 273 gun misafir oldu Rabbim verdi ve Rabbim aldi...
Hani bir turku var
...
oy daglar yalcin daglar
Dumani hircin daglar
gun olur devran doner
aglayan bayram egler...

Nedendir bilmem o acinin icinde gectik evimize geldik dilimde bu turku vardi ...

Canım seni çok iyi anlıyorum,
ben de oğlumu kaybettim geçen sene.
Doğum yapıyosun ama bebeğin yanında yok.
Çok zor bir durum.
Yaşayamayan pek bilmez.

Rabbim yardımcın olsun..

Canım seni çok iyi anlıyorum,
ben de oğlumu kaybettim geçen sene.
Doğum yapıyosun ama bebeğin yanında yok.
Çok zor bir durum.
Yaşayamayan pek bilmez.

Rabbim yardımcın olsun..
Allah razi olsun rabbim sizin de sabrinizi artirsin insallah.

Allah razi olsun rabbim sizin de sabrinizi artirsin insallah.

İnşallah arkadaşım
görümcemle aynı dönemde hamile kalmıştık
onun 3. gebeliğiydi
benim ilk..

Kayınvalidem bebeğimi kaybettikten sonra
onun oğluna hırkalar yelekler battaniyler ördü
benim yanımda, mavi hepsinin rengi..
Bir de nasıl olmuş diye soruyodu
her defasında...

O zamanlar geldi aklıma..
İnsana insan lazım
en önemlisi anlayış...

Ben göremedim
inşallah sen görürsün.

Ben düşüncenize katılmıyorum...
Acınızdan dolayı alınmışsınız sadece doğal olarak...başınız sağolsun
Katilmayabilirsiniz cok dogal siz hic evladinizi kaybettiniz mi ? Cevabiniz hayirsa bence yorum da yapmayin evetse ki evet olmasi mumkun degildir boyle bir durumda . Yorumunuz kendinize kalsin

İnşallah arkadaşım
görümcemle aynı dönemde hamile kalmıştık
onun 3. gebeliğiydi
benim ilk..

Kayınvalidem bebeğimi kaybettikten sonra
onun oğluna hırkalar yelekler battaniyler ördü
benim yanımda, mavi hepsinin rengi..
Bir de nasıl olmuş diye soruyodu
her defasında...

O zamanlar geldi aklıma..
İnsana insan lazım
en önemlisi anlayış...

Ben göremedim
inşallah sen görürsün.
Ben de goremiyorum kardesim insan yok insan musveddesi hepsi
rabbime havale ediyorum orumcek beyinlileri
allah senden razi olsun yureginden de ....

Acılısınız kalp da kırmak istemem şu durumda ama saçmaladınız şu an...
Bence hic yorum bile yapma kendine sakla bu aciyi ta derine kadar yasamis bir anne olarak tek diyecegim insallah hic bir zaman boyle bir aci yasamazsin... lutfen yorum da yapma

Bence hic yorum bile yapma kendine sakla bu aciyi ta derine kadar yasamis bir anne olarak tek diyecegim insallah hic bir zaman boyle bir aci yasamazsin... lutfen yorum da yapma
Sanıyorum ki isteyen herkes yorum yapabilir...
Kaldı ki böyle beddua vari dilekler de anlamsız
Siz ömür boyu bebekleri ve anneleri bir tehdit olarak görüceksiniz...size katılmadım yer burasıydı....neyse içiniz kin ve öfke dolu herkese beddua etmeye hazır pozisiyondasınız
İsyandasınız....tutumunuzu değiştirin
Nacizane tavsşyem...iyi günler

Sanıyorum ki isteyen herkes yorum yapabilir...
Kaldı ki böyle beddua vari dilekler de anlamsız
Siz ömür boyu bebekleri ve anneleri bir tehdit olarak görüceksiniz...size katılmadım yer burasıydı....neyse içiniz kin ve öfke dolu herkese beddua etmeye hazır pozisiyondasınız
İsyandasınız....tutumunuzu değiştirin
Nacizane tavsşyem...iyi günler
Benim forumuma tavsiyede falan bulunma ates dustugu yeri yakiyor nokta size kocaman.

Allah sabır versin kardeşim. Yaşamayan bilemez. Allah kınayanlara, kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş. Bunu unutma. Seni ben o kadar iyi anlıyorum ki, şu yazdıklarını bile okurken içim sızım sızım sızladı, o kadar parçalandım ki, kendimi ağlamaktan geri alamadım. Özür dilerim. Ama bir yandan da sevinmelisin ki. Rabbim evladını o kadar çok seviyormuş ki, onu erkenden yanına almak istemiş. Merak etme o şimdi olduğu yerde çok mutlu ve hep senin için dua ediyor. Rabbim en yalın zamanda sana da bi evlat nasip eder de bu içindeki ateşini biraz da olsa dindirir inşallah

Allah sabır versin kardeşim. Yaşamayan bilemez. Allah kınayanlara, kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş. Bunu unutma. Seni ben o kadar iyi anlıyorum ki, şu yazdıklarını bile okurken içim sızım sızım sızladı, o kadar parçalandım ki, kendimi ağlamaktan geri alamadım. Özür dilerim. Ama bir yandan da sevinmelisin ki. Rabbim evladını o kadar çok seviyormuş ki, onu erkenden yanına almak istemiş. Merak etme o şimdi olduğu yerde çok mutlu ve hep senin için dua ediyor. Rabbim en yalın zamanda sana da bi evlat nasip eder de bu içindeki ateşini biraz da olsa dindirir inşallah
Cok tesekkur ederim o kadar anlayissiz insan var ki cevremde sizin su yazdiklariniz inanin ilac gibi geldi.
o gun bugundur hastayim uzuntuden yataklara dustum beni anlayan o kadar az kisi var ki sanki insanligimizi kaybettik ;(
Bizim kafamiz bu berzahtakileri anlamaya yetiyor ondandir aglamam uzulmem ...
Insallah kucuk yavrum bizim sefaatcimiz olacak gercek dunyada kucagimda en sevimli hali ile olacak iste o zaman da bizim gibi annelere imrenilecek Allahin izni ile...
Bana bunu yapanlar bebegim karnimda öldügü icin sefaatciniz de olamaz dahi dediler sanki ben yavrumu ölsünde sefaatci olsun diye hamile kalmisim gibi...
Rabbim neylerse guzel eyler hep Rabbime havale edip sessiz oglum gibi susuyorum ben de ...
Allah razi olsun tekrar yuregindeki vicdani öldürmedigin icin guzel kardesim ...

Acınızı anlayabiliyorum.. Çok üzüldüm inanın:KK43:
Inşallah istediğiniz zamanda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
Cok tesekkur ederim giden evladimin yeri bende ayri hep de ayri olacak en cok o sevilip ozlenecek tabi su da var yavrumun kardesi olursa tekrar sag salim kaybettigim yavrumu gormus kadar olacagim insallah...
rabbim ol derse olur niye olmasin ...

Eltin ağır gerizekalı ve düşencesizin önde gideniymiş.
Boşver takma milleti sen hiç.
Senin acın sana yetiyordur zaten.
Bi de onlarla uğraşma.
Allah bol bol sabırlar versin.

Eltin ağır gerizekalı ve düşencesizin önde gideniymiş.
Boşver takma milleti sen hiç.
Senin acın sana yetiyordur zaten.
Bi de onlarla uğraşma.
Allah bol bol sabırlar versin.
Cok tesekkurler takmamaya calisiyorum ama elde degil 6 ay oldu evladimi kaybedeli kalkmislar benim yanimda 20 gunluk cocugu havalara atarak seviyorlar opup kokluyorlar cok cani yaniyor insanin bu asla kiskanclik degil sadece bu berzahtakileri idrake ve gorduklerimizle duygu halinde oldugumuz icin ben de evladimla yasasaydi boyle olacaktik diye insan mahsunlasiyor ister istemez ki eltimle ablasinin da dertleri zaten oydu canimi yakanlari ben Allaha havale ettim guzel kardesim mevlam neylerse guzel eyler... o gunu kendimi gectim o bebege kas altindan esimle oglumun mahzun mahzun bakisini hele o esimin kuculup kuculup et kutlesi gibi kalisini hic unutmuyorum :(

Back
X