Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ben alırım canım rengarenk,üzülme![]()
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunBasiniz sagolsunRabbim acinizi hafiflettikten sonra tekrardan hamile kalip saglikli bi sekilde dogum yapmanizi nasip etsin.
![]()
Cok dogru soylemissiniz herkesin harci degil hakkiyla evlat sahibi olabilmek sonucta onlar emanet... kendi malimiz degil ama bir anlasalar ...işte olay bu ,
20 günlük bebeği neden abartarak seviyor beyinsiz yaratık,
allaha havale et, bebek sahibi olmak kimsenin hüneri değil,
rabbim ol demesi ile olur...
benm de ablamların 3 çocuğu var en küçüğü erkek oldu çok isteidler ama nasıl abartıyorar severken nasıl....
bne de beş yıılık evliyim bebeğim yok bir düşüğüm var ,ablamın çocuklarına resmen pas pas ettim kendimi o derece sevdim sahiplendim ama artık kıymet bilmemeleri ve erkke çocuklarını aşırı derece de bağıra bağıra sevmeleri yüzünden soğudum onlardan, benm evladım yok , benim yanımda delirmeyin bari ben zaten çok seviyorum onların çocuklarını kendiler görüştüğümüzde sakin kalsalar bari,
göze soka soka sevilmez hele de sizin yanınızda ..
sezaryanla mı doğum yaptınız?
Aynen rabbim dusmanima dahi yasatmasinOyy kuzumm
Cansın operimm
Rabbim kimseye yasatma bu acıyı
Çok zor
. .
Cok tesekkur ederim bahsettiginiz blogger sergul kato yolun neresindeyim blog adi kizi da efsun...Basiniz saolsun. Bu aciyi insallah yasamam, evlat acisini göstermesin Rabbim kimselere. Yerinize kendimi koydugum anda cok daha kötü seyler yapardim gibime geliyo. Düsünmesi bile zor.
Bir blogger var, japonyada yasayan sekiz aylik kizi sebepsiz yere hayatini kaybediyor. Nasil basa cikiyor düsünmek bile istemiyorum cünkü cok zordur. Yasiyorsun ama cok zor. Yasamasam bile o kadar eminim ki. Kimseye kaldiramayacagi yükü vermesin Rabbim.
O hala sizin evladiniz, siz bir annesiniz. Bunu hicbirsey degistirmiyor. Ama erken ama gec bu aciyi tadiyor bazilarimiz. Siz cok erken tatmissiniz ama erken ya da gec fark etmiyor. Evladin üzerine baska laf söylenmiyor.
Size iyi gelecekse uzaklasin bir süre bebekli yerlerden, bulunsa da bulunmasa da hassassiyet göstermeyen insanlardan dahi uzak durun. Aciniz gecmese de aciyla yasamayi ögreniyor insan. Üzülmeyin sizin caniniz var oldu, sadece dünyada kalmadi. O hep sizin evladiniz sizi bekliyor.
Tatile cikin, kitaplar okuyun acinizi dagitin. Inanin evlatlarim yanimda binlerce kez sükür ama acilari kalbimde. Kalbim disarda atiyor, öyle ki evlat sahibi olmak zaten bu ise girmek demek. Yasamalari, kirilganliklari bile insana bu denli aci verirken, kiyamazken yokluklarini tahmin etmek bile cok üzüyor insani.
Rabbim sabrini versin. Uzaklas bir süre etraftan esinle birbirinize daha cok sarilin, bu yükü beraber paylasin. Hepimizin sinavi baska.
Sezeryan ya da normal Doğum bunun sebebi olamaz , imtihan buCok dogru soylemissiniz herkesin harci degil hakkiyla evlat sahibi olabilmek sonucta onlar emanet... kendi malimiz degil ama bir anlasalar ...
Bayramda mecbur eltimle gorustum yine bu sefer canli bebek bulamamis bana telefonunda bebek resimleri gosterdi bak ne guzeller diye artik edeb yahu diyorum bakti bozuntuya vermiyorum sinirinden kudurdu resmen ama icim kan agliyordu
ben normal dogum yaptim zaten o yuzden sanirim evladimi da kaybettim cunku yasim 42 cocuk gelisimci bir arkadasim bebegini riske attin sezeryan isteseydin belki boyle olmaz dedi ama nasip kismet belki de omru yoktu oglumun
Cok tesekkurler gecen zamanla elbet daha iyi gibiyim en azindan teslim oldum rabbime icim huzurluİnşallah daha iyisindir konusahibi umarım bir daha yaşamazsın böyle birşey![]()
Bende oyle diyorum belki sezeryan olsaydi evladim yasayacakti ama omru yoksa yine kaybedecektik bir sekilde kader bu alnimiza yazilmis yasayacakmisiz ne diyelim mevlam neylerse guzel eyler...Sezeryan ya da normal Doğum bunun sebebi olamaz , imtihan bu
aynen,Bende oyle diyorum belki sezeryan olsaydi evladim yasayacakti ama omru yoksa yine kaybedecektik bir sekilde kader bu alnimiza yazilmis yasayacakmisiz ne diyelim mevlam neylerse guzel eyler...
Aynen oyle deyip teslim olmaktan baska caremde caremizde yok maalesef..aynen,
suçlamalara keşkelere hiç gerek yok,
kaderler böyle yazılmış