- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
Cok tesekkur ederim insallah Allahin izni ile olur elbet yeter ki Rabbim Ol DesinCanım allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatların olur amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim insallah Allahin izni ile olur elbet yeter ki Rabbim Ol DesinCanım allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatların olur amin
Benim forumuma tavsiyede falan bulunma ates dustugu yeri yakiyor nokta size kocaman.
Cok tesekkur ederim sagolun o kadar zor ki anneler bile bunu anlamakta zorlaniyorlar ben de bunu anlayamiyorum ;(Birde anlayış siz böyle insanlarla uğraşmak insanı ne kadar çok yoruyor...
Sen sonsuza dek anne ve bebekleri tehdit
olarak gormeyecksin. Yaşadığın travmayi atlatana kadar zorlanacaksin. Böyle bir cümleyi bir kadın bir kadına nasıl kurar??? şaka gibi
Takma kardeşim kimseyi inan üzüldüğünü gören, daha çok üstüne gelir. Inadına dik dur. Allah'a ağla yalvar O na sigin. Emin ol kimseden fayda yok.
Cok tesekkur ederim sagolun o kadar zor ki anneler bile bunu anlamakta zorlaniyorlar ben de bunu anlayamiyorum ;(
Hep dik duruyorum canimi yakanlari Allaha havale ediyorum sanki rabbim derdi vermeye onlara korkar ama anlamiyorlar iste... hic bir anneye de bebegine de kiskancligim da haksizligim da yok inanin o bebek ve annesi icin ben gunlerce dua ettim rabbime acimi unuttum yalvardim. Evladimi kaybettigimde evimize taziyeye gelmislerdi o zaman hamileydi ve bebege dawn sendromlu olma ihtimali cok yuksek demislerdi aldirip aldirmama konusunda kararsizlardi ben bir gun olmus evladimi kaybetmistim kendi acimi unuttum teselli ettim hepsini aldirma bebegini rabbimden baska kimse dogruyu bilemez demistim hepsine. Ama ates dustugu yeri yakiyor demek ki simdi o gunler unutuldu ama karsima gectiler pazar gunu hepsi ufacik bebegi havalara ata ata sevdiler kimse de bu insanlar alti ay once 9 aylik evladini topraga verdi demedi ...
demesinler...
ben bir gunluk hamileyim hastaneden ciktim eve geldim her yerim yara on bes kisi geldiler evime sozde bassagligina biri kalkipta bana yardim etmedi o kadar insani yedirdim icirdim oyle gonderdim onda bile vardi bir pislikleri bana karsi yardim edenim yok benim her yerim batti onlar gidince aglaya aglaya temizlik yaptim genede ben ölmedim hep mahsus canimi yaktilar hala da yakiyorlar ama rabbim buyuk canimi yakanlarin cani yansin ne diyim guzel kardesim oyle doluyum ki kusura bakma usandim artik . Iclerinde nasil bir pislik varmis bitip tukenmek bilmeyen anlamadim biri degil hepsi aynilar kayinvalidem dahil ...
utanmadan bir de kirk kere yoksa hamilemisin dediler benden cevap alamadilar baktim esime soruyorlar o da bilmiyorum olabilir dedi resmen kalp krizi gecireceklerdi bu ne harislik boyle anlamadim hamile olsam sanki onlara soyleyecegim olsem soylemem...
hakkini helal et icimi dokmesem olecegim![]()
Cok tesekkurler sizinde basiniz sagolsun rabbim sabir versin ne guzel yazmissiniz su gibi okurken yuregim ferahladi inanin...Ne kusuru halkın geçmişse helali hoş olsun herzaman dinlerim seni içinde tutma. Nasrettin Hocanın dediği gibi bana esekten duseni getirin...
Bende 9 aylık bebegimi kaybettim yaşadıklarn bana yabancı değil seni çok iyi anlıyorum. 26 ay oldu bebegimi kaybedeli hala yeni doğmuş bebeğe bakamıyorum ağlama sesine dayanmiyrm. O agladikca bende agliyrm bunun adı tehdit değil ama sadece o an kuxum aklıma geliyor hiç aglayamayan yavrum
Sana tavsiyem hep kendinden daha zor durumda olanları düşün ve haline şukret ve beterinden korunmak için dua et. Derdi veren Allah unutma ki Şifa da onda yeterki istemesini bil.
Ilk yılın zor geçecek Allah'ın izniyle atlatacaksin emin ol. Bunun için bol bol dua et seni üzerleri Allah'a havale et. Çevremizdekiler aslında unutuyorlar farkında değiller onlarda imtihandalar.
Bana da daha lohusyken daha unutmadımi diyenler oldu. 3 ay geçti yine ayni cümle hala unutmadimi dediler. Oysa kimseye ne agladim ne de şu isim var yapar misin dedim kimseye minnet etmedim yinede lâf sahibi oldular. Özetle yasimi tutturmadilar yiprattilar ama ben Allah'a sığındım sudan onda dedim cok şükür ayağa kaldırdı güç verdi bana.
Emin ol güçlü olman çabucak toparlanman o içine şeytan kaçmış insanlara en güzel cevap oluyor. Bugün bize yarın başkasına...
Hepimizin sınavı türlü türlü. bu dünyaya sınanmakiçin gelmedikmi. Sabir sadece sabir.
Bizim anneligimiz daha zor dahakutsal. Doğmamış yavrumuza annelik yapıyoruz kokusunu bilmediğimiz bebegimi zi gün gün buyutuyoruz. Canlı kanlı bebeğe annelik yapmak çok kolay. Allah yardımcımız olsun Allah beterin den bizleri korusun canm. Evlattan yana sınavı mız inşallah bitmistir
Uzaktan davulun sesi pek bir hos geliyor da o yuzden kardesim anne olan herkesin anlayabilecegi bir sey ama sanki hislerimizi aldirmisiz maalesef hassasiyet diye bir sey kalmamis ve empati zaten yok...
Cok tesekkur ederim o kadar anlayissiz insan var ki cevremde sizin su yazdiklariniz inanin ilac gibi geldi.
o gun bugundur hastayim uzuntuden yataklara dustum beni anlayan o kadar az kisi var ki sanki insanligimizi kaybettik ;(
Bizim kafamiz bu berzahtakileri anlamaya yetiyor ondandir aglamam uzulmem ...
Insallah kucuk yavrum bizim sefaatcimiz olacak gercek dunyada kucagimda en sevimli hali ile olacak iste o zaman da bizim gibi annelere imrenilecek Allahin izni ile...
Bana bunu yapanlar bebegim karnimda öldügü icin sefaatciniz de olamaz dahi dediler sanki ben yavrumu ölsünde sefaatci olsun diye hamile kalmisim gibi...
Rabbim neylerse guzel eyler hep Rabbime havale edip sessiz oglum gibi susuyorum ben de ...
Allah razi olsun tekrar yuregindeki vicdani öldürmedigin icin guzel kardesim ...
Cok tesekkur ederim sizin gibi anlayisli insanlarin ozellikle annelerin oldugunu gormek oyle guzel ki ilac gibi geliyor dediklerinizÜzülmeyin, ne yapacaksınız işte"yazık" diyebiliyorum sadece, başla denilecek bişey kalmamış
Tesekkur ederimİnsanları insan yapan dış görünüşü değil, düşünceleridir. Ve ben şahsen size bu kadar yüklenenleri ve sizin yerinize kendini koymayanları insan olmayan insanlardan olduklarını düşünüyorum. Bir insanın acısıyla bu kadar dalga geçilmez!! Terbiyesizlik??
Allah yar ve yardimciniz olsun insallahKimse yaşadıgınızı sizden iyi anlayamaz,
Üzerinden 6 ay geçtigi için eltiniz ince düşünmemiş olabilir,
Hassas oldugunuz için biraz fazla alınmışsınız gibi geldi,
Ama eltinizide en iyi siz tanırsınız böyle fesat bir insanmı degilmi siz daha iyi bilirsiniz,
Aslında 40 cıkmamış bebegınde gezmede işi ne
İnşallah Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende 7 senedir istiyorum nasip olmadı belkide kaderimde yok,Rabbim nasip etmez ise belkide hiç bir zaman anne olamayacagım Allah herşeyin hayırlısını versin![]()
Yazdıkların için çok teşşekür ederim. Allah Razı olsun.Allah yar ve yardimciniz olsun insallah
bebegim olmuyor diye sakin uzulmeyin olupta boyle ölmesi oyle aci ki bazen o kadar icim yaniyor o kadar yerlerde oluyorum ki Rabbim keske vermeseydin o zaman cennet kusum ölmezdi varligini hic bilmezdim diyorum ;(((
Olupta ölmesi kadar zor bir durum yok inanin olmamasi da hayirdir belki hep oyle dusunun
umittir insani yasatan icinizde umidinizi yitirmeyin sakin bir yerde okumustum doguda bir kadinin onsekiz tane bebegi de karninda ölmüs ondokuzuncuyu kucagina almis sanirim kadinin yasi da 45 civariydi dusunsenize ben bir taneye dayanamiyorum cigerim yaniyor peki o anne ne yapiyor...
siz de icinizde umidi bitirmeyin her gun kendinize ben anne olacagim sag salim yavrumu kucagima alacagim deyin...
Bir arkadasim var cocuk gelisimci dun konustuk kendi kiryedi yasinda dogurdu bana diyor ki psikolojini duzelt olumlu dusun yoksa stres yaparsan hic hamile kalamazsin suyu akisina birak diyor bana ben de size bunu tavsiye edeyim hamile kalamamanin en buyuk etkeni stres...
eltime gelince insan malinin huyunu bilmez mi guzel kardesim kendin cevabini cok guzel vermissin zaten kirki bile cikmamis bebegin ne isi vardi hadi geldi diyelim insanin gozune soka soka havalara atarak bebek sevilir mi alti ay once doku aylik bebegini kaybetmis bir annenin yaninda o bebek opulup koklanabilir mi edeb yahu ...
Insallah rabbim tez zamanda gonlunuzun muradini versin sizde buradan benimle ilk paylasin insallah...Yazdıkların için çok teşşekür ederim. Allah Razı olsun.
Umutsuz degilim ama herseyede hazırlıklıyım yıkılmamak için..
Yavrun cennete sana yer ayırmış bu yönden şanslısın sende
Eltinizede Allah akıl fikir merhamet versin.
Rabbim size bana isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah![]()
İnşallah canım inşallahInsallah rabbim tez zamanda gonlunuzun muradini versin sizde buradan benimle ilk paylasin insallah...
Guzel haberlerinizle mutlu olalim insallah..
Butun kalbimle INSAALLAHİnşallah canım inşallah![]()
Tesekkur ederim
bazi konular var gercekten cok hassas meseleler insan anlayis bekliyor goremeyince de ben ne yaptim bu insanlara diye uzuluyor ama su bir gercek ki insaniz diyoruz ama cok azimiz bencil degil baskasini dusunebiliyoruz aslinda insan esittir karsindakini dusunebilen demektir ama gunumuzde bundan cok uzagiz bebegini gozunun nurunu topraga vermis bir annenin hassasligini anlayamayacak bir sey yok ama gelin gorun ki degisik bireyler olmusuz Allaha havale ettim hepsini. Sizin de yureginize saglik rabbim kucaginizi tez vakitte doldursun insallah![]()
Canim benim yuregi guzel insan sen kanatli bir melegin annesisin.hissettigin her duygunda haklisin insallah Rabbim sana sabir versin ki yuregindeki ates hafiflesin. Boyle durumlarda maalesef insanlarimiz anlayistan cok yoksun oluyorlar Allaha havale etmissin muhakkak seni anlayacaktir bir gun. Cok opuyorum canin benim Izmirden selam olsunBebegimi 39 haftalikken ölü dogum yaptim bebegi olmayan bir anne olarak sinavlarin en buyugunu yasiyorum...
Rabbime siginmaktan ve sukur etmekten baska yapabilecegim gidebilecegim hic bir kapim yok sadece Rabbim var ...
ben bu kadar buyuk ve zor bir sinav yasarken insanlarin da sinavlariyla oyunlariyla icim yaniyor ama yine herkesi Rabbime havale ediyorum.
bugun evladimi kaybedeli 5 ay 29 gun oldu on yil da gecse bu aci unutulabilinir mi ?
...
5 ay 29 gun once 9 aylik evladini topraga vermis bir annenin bir babanin yanina yeni dogmus 20 gunluk bir bebek getirilir de gozune soka soka sevilir mi opulur mu koklanir mi bu nasil bir vicdandir hangi kitapta bunun yeri vardir...
Eltim dun iftar yemeginde hem de bunu yapti esime ve bana
20 gun once dogum yapan yegenini de iftara bizimle beraber cagirmis bilseydim gitmezdim bu kiskanclik degil anlayan nasil anlarsa anlasin ama asla kiskanclik degil bebek orucu ;(
Rabbime havale ediyorum icim kan aglarken boyle bir ortama bizi hic umursamadan dusurenleri...
oysa ki kendi de bir anne ...
nasil olurda anlayamaz beni...
mevlam neylerse guzel eyler Allahin emanetiyle kendisinin basarisi sanip ta bana hava atan yedi yirmidort namaz kilan insan musveddeleri bin yil da hic durmadan namaz kilsaniz neye yarar iciniz fesat ...
Rabbim neylerse guzel eyler...
benim bir cennet kusum var cennette karnimda 273 gun misafir oldu Rabbim verdi ve Rabbim aldi...
Hani bir turku var
...
oy daglar yalcin daglar
Dumani hircin daglar
gun olur devran doner
aglayan bayram egler...
Nedendir bilmem o acinin icinde gectik evimize geldik dilimde bu turku vardi ...
Tesekkur ederimSen kimsenin lafına bakma, boşver. Acın büyük. İçindeki ateşi anlayabiliyorum. Yüreğinin yangısını yazdıklarından hissedebiliyorum. Zor senin için, kolay bişey atlatmamışsın. Fakat bu dönemde milletin dediğime takılı kalma, kim ne derse desin. Herkes kendi zevkine düşmüş. "Nerde kiminle dalga geçsem, bi laf soksam" aramalarına, çabalarına girişmişler. İnsan üzülür mü, ağlar mı, bu söylediğim laf ona dokunur mu, kırılır mı, alınır mı, diye düşünen insan yok. Amca TINTIN konuşsun burda...
Cok tesekkur ederimCanim benim yuregi guzel insan sen kanatli bir melegin annesisin.hissettigin her duygunda haklisin insallah Rabbim sana sabir versin ki yuregindeki ates hafiflesin. Boyle durumlarda maalesef insanlarimiz anlayistan cok yoksun oluyorlar Allaha havale etmissin muhakkak seni anlayacaktir bir gun. Cok opuyorum canin benim Izmirden selam olsun