Bebekte aşı konusu lütfen yardımcı olur musunuz??

Ben herhangi bir takviye kullanmadım. İçinde kalsiyum barındıran yiyecekler yemeye özen gösterdim. Dediğim gibi 5. Aya bir kac gun kala ek gıdaya başladım ve çocuğum hemen düzeldi diyetimde o nedenle çok uzun sürmedi. 7. Ay gibide oğlumunda diyeti açıldı. O yüzden oda pek mahrum kalmadı. Kan testlerinde herhangi bir eksiklikte tespit edilmedi. Doktor hanım size ters bir cevap vermemiş. Sadece bütün aşıları yaptığını çevresinde yaptırmayan doktor olmadığını söylemiş. Tersleme gibi bir durumda yok. Neden siz ters cevap vermişsiniz anlamadım. Siz bir soru sormuşsunuz oda cevaplamış sadece

Tesekkur ederim. Yoo hayir doktor hanimi terslemedimki aksine tesekkur ettim meslegimden dolayi sorguladugimi belirttim. Biraz tersledigim kisi bana ogretmen olmanizla sorgulamanizin ne alakasi var diyen kişiydi onu yazan kisiler farkli yani siz ayni sanmissiniz

ÖZEL AŞILARI DAHİL HEPSİNİ YAPTIRDIK.

Alerjik astımdan korkuyorsun da menenjitten,ondan bundan korkmuyor musun

İyi bir çocuk doktoru bul ve enine boyuna konuş bu durumu

Bu nedir arkadaş çocuk felci olsun ama alerjisi tetiklemesin... Oldu gözüm.

ÖZEL AŞILARI DAHİL HEPSİNİ YAPTIRDIK.

Alerjik astımdan korkuyorsun da menenjitten,ondan bundan korkmuyor musun

İyi bir çocuk doktoru bul ve enine boyuna konuş bu durumu
Korkuyorum tabiki ama Sosyal medyada donen videolar , bazı doktorlar korkutuyo insani sonuçta anneyiz hicmi saglik konusunda kafaniz karismadi korkmadiniz evladiniz icin

Bu nedir arkadaş çocuk felci olsun ama alerjisi tetiklemesin... Oldu gözüm.
Allah korusun bebeklerimizi ama sonudta annelik icgudusuyle hareket ediyoruz hem alerjilerin de maalesef kotu boyutlari olabiliyor sosyal medyada asi karsitlari cok ve prospektus paylaşımlarını okuyunca insan tereddüt ediyo bircok doktor bile aşıyı onermiyo sanki tek benim düşüncemmis gibi yorum yapmışsınız

Korkuyorum tabiki ama Sosyal medyada donen videolar , bazı doktorlar korkutuyo insani sonuçta anneyiz hicmi saglik konusunda kafaniz karismadi korkmadiniz evladiniz icin
Tabi ki korktum
Bırakın aşının yan etkisini,Allah korusun yanlış yapılan iğneler bile ne zararlar veriyor Allah korusun
Ama aşıya güvenmek zorundayım
Bakın geçen yine bir çocuk menenjitten öldü
Ama aşıyı yapınca %96- 97 ye çıkmıyor koruması. Herkes kendi çocuğu için kendi vicdanı kadar ilerler
Kimse karışamaz sizin çocuğunuz sizin bileceğiniz iş.
Ülkemiz sığınmacı dolu. Her telden insan var. Kimin ne getireceğini bilmiyoruz. Yarın öbür gün benim çocuğum kimlerle sıra arkadaşı olacak bilmiyoruz.

Evet haklısınız zaten beni de düşündüren multeci sorunu. Ankarada yaşıyorum burası inanilmaz goc almis depremden sonra almaya da devam ediyor burdaki hastanelere gidilmiyor bile sağlam gitsen hasta çıkarsın 4. Ay asisinda sadece karmayi vurdurmsdim onu iki ay sonraya ertelettim o ve polio aşısı kaldi

Oğlum alerjik bir bebekti ancak özel aşılar dahil hepsini yaptirdik.

`