- 12 Şubat 2013
- 12
- 0
- Konu Sahibi aysel_2013
merhaba arkadaşlar...daha önce kabızlık adlı başlık açmıştım...kızım haftaya 3 aylık olcak ve bir ayı aşkındır müdahalesiz kaka yapmıyor..bu süreçte ilk zaman 6 gün bekledik yapmadı..gazlı bi bebek olduğu için karnı çok şişti ve fititlle yaptırttılar...sonrasında gittiğimiz doktorlardan ver fitili yaptırt diyenler oldu..sütün yetersiz diyen de oldu..duphalac ve debridat kullandık ve malesef ikisi de bebeğe verilmezmiş..makattan yağ mı sıkmadık yağ mı içirmedim..rezeneler kimyonlar neler neler...her yönteme başlarken ilk gün tepki veriyor ve yapıyor..ertesi gün yine yok..ve malesef alttan da gaz çıkarmıyor...masaja falan yanıt vermiyor...son doktorumuz benm ilk kullandığım gaz ilacını geri verdi..nurse harveysi..bana göre kızımı bozan şey buydu..ama doktoru dinledim aldım..bi de motilium verdi..diğer yöntemler gibi verdiğim ilk gün kızım çok az da olsa kaka yaptı..alttan pıt pıt tüm gün gaz da attı...tüm bunlar 1 günlüktü..ertesi gün ne karnından ses ne pıt ne kaka.. 3.gündeyiz..karnının üzerine yatamıyor derecede şişti...ve emmek de istemiyor...başına gelen var mı yardım edin lütfen...saatlerce ovuyorum sallıyorum yok..gayet hareketli bi bebek...bu ilaçlardan kullanan var mı...şaşırdım artık on doktor gezdim...korkuyorum ki sonunda daha büyük bi sorun çıkarsa altından diye