Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani teşhisleri ne fetal DNA veya ikili tarama yapmadınız mıMerhabalar biraz acil durumun 26 haftalık hamileyim bebeğimde iki böbrekte büyüme var bacaklardaki kemiklerde eğrilik var pipisi küçük denildi bugün de aldırmam gerektiğini söylüyor doktor ama istemiyorum bu durumla karşılaşan var mı
Hayır doktor riskli dedi teşhis yok genetik olabilir dedi ama ikimiz de sağlıklıyız ana taşıyıcı olabilirmişiZYani teşhisleri ne fetal DNA veya ikili tarama yapmadınız mı
Çok geçmiş olsun birkaç doktora daha gidin inş sağlıkla kucaklarssınıxHayır doktor riskli dedi teşhis yok genetik olabilir dedi ama ikimiz de sağlıklıyız ana taşıyıcı olabilirmişiZ
İnşallahhÇok geçmiş olsun birkaç doktora daha gidin inş sağlıkla kucaklarssınıx
Merhabalar biraz acil durumun 26 haftalık hamileyim bebeğimde iki böbrekte büyüme var bacaklardaki kemiklerde eğrilik var pipisi küçük denildi bugün de aldırmam gerektiğini söylüyor doktor ama istemiyorum bu durumla karşılaşan var mı
Doktorlar riskli bu hafta yapılmaz diyor çoğuFetal dna yaptırın içiniz rahat etsin geçmiş olsun![]()
Fetal dna nın riski yok sadece anneden kan alınarak yapılan bir test amniyosentez risklidir fetal yaptırabilirsiniz ayrıca benim bebeğimde de iki böbreğinde büyüme var fetal dna sonuçlarım temizdi erkek bebeklerde olabiliyormuş genelde ilk idrarını yaptığında yada sünnet olduğunda geçen bir şeymiş stres yapmamaya çalışın bir şey yoktur inşallah kemiklerdeki eğriliği de bilemiyorum fetal dna yaptırırsanız herhangi bir kromozom anomalisi var mı öğrenirsiniz aldırmayı düşünmeyin bence bazı doktorlar direkt böyle söyleyebiliyor çoğu sağlıklı da çıkıyor sizinde sağlıkla gelir inşallah bebeğinizMerhabalar biraz acil durumun 26 haftalık hamileyim bebeğimde iki böbrekte büyüme var bacaklardaki kemiklerde eğrilik var pipisi küçük denildi bugün de aldırmam gerektiğini söylüyor doktor ama istemiyorum bu durumla karşılaşan var mı
Bobreklerse genisleme ne kadar? Hidronefroz mu dendi?Merhabalar biraz acil durumun 26 haftalık hamileyim bebeğimde iki böbrekte büyüme var bacaklardaki kemiklerde eğrilik var pipisi küçük denildi bugün de aldırmam gerektiğini söylüyor doktor ama istemiyorum bu durumla karşılaşan var mı
Bana ne kadar olduğunu söylemedi ama iki böbrekte de var polikistik dedi rapora baktım 6mm yazıyorBobreklerse genisleme ne kadar? Hidronefroz mu dendi?
Fetal dna nın riski yok sadece anneden kan alınarak yapılan bir test amniyosentez risklidir fetal yaptırabilirsiniz ayrıca benim bebeğimde de iki böbreğinde büyüme var fetal dna sonuçlarım temizdi erkek bebeklerde olabiliyormuş genelde ilk idrarını yaptığında yada sünnet olduğunda geçen bir şeymiş stres yapmamaya çalışın bir şey yoktur inşallah kemiklerdeki eğriliği de bilemiyorum fetal dna yaptırırsanız herhangi bir kromozom anomalisi var mı öğrenirsiniz aldırmayı düşünmeyin bence bazı doktorlar direkt böyle söyleyebiliyor çoğu sağlıklı da çıkıyor sizinde
Polikistik dueumunu bilmiyorum ama 10 mm uzeri takip gerektiriyor diye biliyorum, cok ciddi bir genisleme degil. Yanlis yonlendirmek istemem yine de.Bana ne kadar olduğunu söylemedi ama iki böbrekte de var polikistik dedi rapora baktım 6mm yazıyor
Ve idrarını da yapıyor dedi doktorPolikistik dueumunu bilmiyorum ama 10 mm uzeri takip gerektiriyor diye biliyorum, cok ciddi bir genisleme degil. Yanlis yonlendirmek istemem yine de.
Doktor ikiniz taşıyıcısınız dedi ama genetik ikimizde de hasta da yokFetal dna nın riski yok sadece anneden kan alınarak yapılan bir test amniyosentez risklidir fetal yaptırabilirsiniz ayrıca benim bebeğimde de iki böbreğinde büyüme var fetal dna sonuçlarım temizdi erkek bebeklerde olabiliyormuş genelde ilk idrarını yaptığında yada sünnet olduğunda geçen bir şeymiş stres yapmamaya çalışın bir şey yoktur inşallah kemiklerdeki eğriliği de bilemiyorum fetal dna yaptırırsanız herhangi bir kromozom anomalisi var mı öğrenirsiniz aldırmayı düşünmeyin bence bazı doktorlar direkt böyle söyleyebiliyor çoğu sağlıklı da çıkıyor sizinde sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz
Yapabilir tabi gayet iyiVe idrarını da yapıyor dedi doktor