- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
- Konu Sahibi papatyakokankadin
-
Benim oğlum da 6 aylık doğduğundan beri var ara ara titreme hala devam ediyor siz doktora götürdünüz mü acaba ne dediler?Arkadaşlar merhaba 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var doğduğundan beri çenesinde bir titreme var aglayacagi zaman vs olan birşey değil gün içinde ara ara titriyor doktorlar yenidogan döneminde normal dediler geçer dediler ama hala geçmedi, bu arada farklı bir şüpheden olayı nörolojiye göturdük epilepsi vs yok oğlumda bu şekilde olup çene titremesi sonradan geçen varmı?
Evet defalarca götürdüm genelde 8 10 yaşına doğru kendiliğinden geçiyor ama tikte olabilir zamanla görücez denildi bu arada EEG vs yapıldı beyinden gelen bir sorun olmadığı kesin yaniBenim oğlum da 6 aylık doğduğundan beri var ara ara titreme hala devam ediyor siz doktora götürdünüz mü acaba ne dediler?
Bize bebekken kaslarını kontrol edemiyor o yüzden zamanla geçer denildi geçmedikçe bizde tekrar tekrar götürdük hatta en son şubat ayında gittik prof bir nöroloji uzmanına bu şekilde gelen çok fazla hastası olduğunu genelde 8 9 yaşlarında kendiliğinden geçtiğini söyledi.benim oğlum 3 aylık onda da varağlayacağı zaman yapıyor gecmeyecek mi acaba
ay insallah ya. biz ilk günler üşüyor sanıyorduk ama ağlamadan önce yapıyor sürekli.Bize bebekken kaslarını kontrol edemiyor o yüzden zamanla geçer denildi geçmedikçe bizde tekrar tekrar götürdük hatta en son şubat ayında gittik prof bir nöroloji uzmanına bu şekilde gelen çok fazla hastası olduğunu genelde 8 9 yaşlarında kendiliğinden geçtiğini söyledi.
Sadece ağlamadan önce yapıyorsa normal bir durum sakın olduğu dönemlerde veya normal oyun vs oynarken de yapıyor mu?ay insallah ya. biz ilk günler üşüyor sanıyorduk ama ağlamadan önce yapıyor sürekli.
hayır bazen ağlamadan bağımsız da oluyor ama çok nadir. bir yeri izlerken falan. parmağımla çenesine dokunduğumda kesiyor ama titremeyiSadece ağlamadan önce yapıyorsa normal bir durum sakın olduğu dönemlerde veya normal oyun vs oynarken de yapıyor mu?
Aynı durumdan bahsediyoruz ☺ umarım geçer zamanla miniklerimizin bu davranışı bana kalsa çok takmam nazar boncuğu olsun diyorım hep ama ilerleyen yaşlarda akran zorbalığına uğramasından çok korkuyorumhayır bazen ağlamadan bağımsız da oluyor ama çok nadir. bir yeri izlerken falan. parmağımla çenesine dokunduğumda kesiyor ama titremeyi
sağlığını etkileyen bir durum olmasın daAynı durumdan bahsediyoruz ☺ umarım geçer zamanla miniklerimizin bu davranışı bana kalsa çok takmam nazar boncuğu olsun diyorım hep ama ilerleyen yaşlarda akran zorbalığına uğramasından çok korkuyorum
Çok şükür sağlığını etkileyen bir durum değilsağlığını etkileyen bir durum olmasın da
Merhaba benim oğlum da da doğduğundan beri var bizde nöroloji ye gittik büyüdükçe geçer dedi ve 7 yaşına geldi hala geçmediArkadaşlar merhaba 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var doğduğundan beri çenesinde bir titreme var aglayacagi zaman vs olan birşey değil gün içinde ara ara titriyor doktorlar yenidogan döneminde normal dediler geçer dediler ama hala geçmedi, bu arada farklı bir şüpheden olayı nörolojiye göturdük epilepsi vs yok oğlumda bu şekilde olup çene titremesi sonradan geçen varmı?
Ben bir kaç farklı doktora götürdüm hepsi alanında uzman nörologlar EEG vs bizdede temiz en son gittiğimiz doktor 9 10 yaşlarında genelde geçiyor dedi ama geçmeme ihtimali de varmış tabiki bende çok üzülüyorum ama Rabbim daha büyük sıkınto vermesin henüz 3 buçuk yaşında ama benim oğlumda farkında ve neden böyle oluyor sizinki olmuyor diyor ara ara umarım geçer kalıcı değildirMerhaba benim oğlum da da doğduğundan beri var bizde nöroloji ye gittik büyüdükçe geçer dedi ve 7 yaşına geldi hala geçmedio kadar üzülüyorum ki eeg de çekildi temiz çıktı. Ama artık farkında ve anne neden çenem titriyor diye sorduğunda kahroluyorum okula da başladı arkadaşları da soruyormuş çok üzücü bir durum doktorunuz kimdi acaba bir de neden olurmuş cene titremesi açıkladımı size
Hayır hiç aklıma gelmedi umarım olmaz öyle birşeySizde de o düşünce oluyormu bilmiyorum ben ya ileride başka yerleri de titrerse diye o kadar çok endişe ediyorum ki
Evet malesef şuan kreşe gidiyor ilk başladığında bizede sormuştu öğretmenler ne kadar umursamayalım desekte anne yüreği işte hep iyi olsunlar istiyoruzİnşallah geçer bende tekrar götürmeyi düşünüyorum. Allah dermansız dert vermesin evlatlarımıza okulda öğretmenler bile soruyor ve ilk etapta anksiyete zannediyorlar zaten çok hassas olduğum bir konu bir de insanlara açıklamak zorunda kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?