- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 2 3 defa kimyon yemem zararlı olur mu kiEmziriyorsan kendin 1 tatli kasigi kimyonu at agzina.. 1bardak su ic ustune,yut.. gercekten iyi geliyor. Pitir pitir cikar.. daha kolay olur surec,ama tamamen bitmez o aglamalar.. 4 5 ayda ancak biter :/
Doktorun bize verdiği damlada o 15 gündür kullanıyoruz fayda etmedi bize biz buzdolabına koymadik o yüzden mı ki bu işe yaramadiBio gaia tamamen bitkisel bir damla ufacık bir şişe 50 lira ama mucize. Gece uykuma o ilaçla kavuştum. Her eczanede olmuyor biz bi dolu eczane gezip bulmuştuk bi şişe bir ay gidiyor gece yatmadan 5 damla. Bitkisel olduğu için bir hafta düzenli kullanımda etki ediyor. Bize bi Prof önermişti. Dediği gibi düzenli kullandım bi hafta sonra kızım uyumaya başladı çığlık çığlığa uyanmaları gitti. Dolapta muhafaza ediyorsun bi yerden bi yere götürürken mutlaka buz ile götürüyorsun eczaneden bile yanında buzla veriyorlar
Canım buz dolabına koyman Laz'ım mutlaka eczane uyarmadı mı seni. Valla en. Onunla uyumaya başladım 4 ay virane kadar kullandım. Eltim de aynı şekilde bunu kullandı oda çok memnun kaldı. Bide tamamen bitkisel ya insan rahat kullanıyorDoktorun bize verdiği damlada o 15 gündür kullanıyoruz fayda etmedi bize biz buzdolabına koymadik o yüzden mı ki bu işe yaramadi
Yok nolacak,farzetki yemege 2 3 kasik attin zehirlencek degilsin ya.. kimyon bu derde care bence denemelisin sana da iyi gelir bebege de..Günde 2 3 defa kimyon yemem zararlı olur mu ki
Herkese merhaba 1 aylık benegim var acayip gaz problemimiz var doktor damla ve şurup verdi ama ilk günler iyi geldi ama şimdi ise yaramıyor resmen bebeğim kivranarak agliyo ne yapmalıyım bilemedim siz neler yapıyorsunuz ilac disinda
Teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba, sitede yeni sayılırım. Birkaç yere yazdım size de yazayım. Benimde 23 haftalık bir oğlum var ve gaz sancısı ne demek çok iyi bilirim.Gaz damlaları, kimyonlar, yaplar, masajlar, vs. hiçbiri böyle işe yaramadı bizde.
Biz şöyle bir yöntemle tüm gaz sancısından ve kaka yaparken ki zorlanmalardan kurtulduk.
Koltuğun ucuna oturup, bebeğinizi kucağınıza alın. Bebeğinizi oturur pozisyonda bacaklarının altından tutun. Yere tek kullanımlık alt açma örtüsünden koyun (yada gazete). Bir süre bekleyin. İlk defa denerken biraz daha beklemek gerekebilir. Alışkın olmadığı için huzurlanıp ağlayabilir. Ama siz kararlı bir şekilde deneyin.
Ve göreceksiniz ki ne kadar gazı kakası varsa kolaylıkla yapacak.
Eğer yapmıyorsa, demek ki kakası gazı yok. Varsa muhakkak çıkacaktır.
Biz bu yöntemi doktorumuza da sorduk, o da anatomik olarak o pozisyonu çok uygun buldu, hiçbir sakıncası yok dedi, güvenle o şekilde yapıyoruz. Ama sizde kendi doktorunuza danışıp ona göre deneyebilirsiniz.
23 haftalık olduk ve bu yöntemden beri ( 2 haftalıkken sünnet oldu ve sonrasında başladık) altına neredeyse hiç kaka yapmıyor. Kakası geldiğinde bacaklarını kıvranır gibi yapıyor, mızlanıyor, bizde kakası var diye tutuyoruz öyle yapıyor.
Gaz sorunu olan tüm annelere tavsiye ederim. Umarım faydasını gören birileri olur. Sevgiler..
Gaz probleminiz fazlaysa yediklerinize içtiklerinize dikkat edin fazla gaz yapan yiyecekleri tüketmemeye çalışın.Kimyon atın her yediğinize.Biogaia ve sab simplex kullandım faydasını görmedim,her bebekte işe yaramıyor herhalde.Nurse harveys diye bitkisel şurup var onun faydasını gördüm ben.Gazlı bebek çok zor yaşayan bilir,umarım çok uzun sürmez.Herkese merhaba 1 aylık benegim var acayip gaz problemimiz var doktor damla ve şurup verdi ama ilk günler iyi geldi ama şimdi ise yaramıyor resmen bebeğim kivranarak agliyo ne yapmalıyım bilemedim siz neler yapıyorsunuz ilac disinda
Kimyon rezene anason üçünü karıştır 10 dk demledikten sonra 2 çay kaşığı ver canım bebeğine.almanyada doğar doğmaz bu karışım veriliyoHerkese merhaba 1 aylık benegim var acayip gaz problemimiz var doktor damla ve şurup verdi ama ilk günler iyi geldi ama şimdi ise yaramıyor resmen bebeğim kivranarak agliyo ne yapmalıyım bilemedim siz neler yapıyorsunuz ilac disinda