Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunuza geçmiş olsun inş tekrar etmezMerhabalar benim oğlum da maalesef 40 günlükken perianal apse ameliyatı oldu 10 gün kadar hastanede kaldık ama çıktığımız da kesi yeri kapanmıştı neden kapanmamış doktr bişey demedi mi
Oğlum 40 günlüktü oldu şu an 7 yaşında tekrar etmedi çok şükürOğlunuza geçmiş olsun inş tekrar etmez
Doktarara her ay kontrole gidiyoruz yaranın içten dışa kapanması gerektiğini söylüyor bizimki yanlardan kapanmış orta delik kalmış ordan iltahap akmaya devam ediyor
İnşallahBizde de öyle çıkmıştı sonuç ama kullandığım bezle alakalı olduğunu düşündüm ve bezini değiştirdim daha hastanedeyken gerçekten de kolay iyileşti ve bi daha tekrarlamadı...tabi izi hala duruyo o ayrı mesele
Umarım sizin bebişiniz de bi an önce atlatır..
Şu anda iyi çok şükür inanılmaz ama poposundan çekirdek kabuğu çıktı apsenin sebebi oymuş ikinci kere ameliyat olucaktı çekirdek kabuğu kendiliğinden deriyi delip çıkınca ikinci ameliyata gerek kalmadan düzeldiKonu açalı çok zaman olmuş nasıl oldu acaba bebeğşniz benimde oğlumda var suan apse ve ameliyat dediler
Çekirdek kabuğu mu? Nasıl anlamadımŞu anda iyi çok şükür inanılmaz ama poposundan çekirdek kabuğu çıktı apsenin sebebi oymuş ikinci kere ameliyat olucaktı çekirdek kabuğu kendiliğinden deriyi delip çıkınca ikinci ameliyata gerek kalmadan düzeldi