bebekte yarık dudak

tatliceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
37
1
36
İstanbul
Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim bu gün doktora gittim ultrasonda oğlumun tek taraflı dudağında yarık olduğunu söylediler damağında yarık olup olmadığını doğmadan bilemezlermiş eşimde bende ilk şoku atlatmaya çalışıyoruz bu konuda bilgisi olan var mı allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin

INŞALLAH ... GERCI ESIMIN ARKADASININ KOMSULARINADA DENMIŞ COCUK BI DOGUYO HIC BI SEY YOKK BEBEKTE INSallah benımkınde de oyledır cunku dktr cok hafıf kucuk bısey dedı belkıde yanlışi teşis dir dıye umuyoruzz dua edıyoruz

evet bende doğduktan sonra ameliyat ediyorlar diye biliyorum. bence başka doktora daha gidin içiniz rahat etsin. Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim bu gün doktora gittim ultrasonda oğlumun tek taraflı dudağında yarık olduğunu söylediler damağında yarık olup olmadığını doğmadan bilemezlermiş eşimde bende ilk şoku atlatmaya çalışıyoruz bu konuda bilgisi olan var mı allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin

CANIM BENİM HERŞEYDEN ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN rABBİM DAHA BÜYÜK PROBLEM VERMESİN DUDAK YARIĞI NE Kİ TIP O KADAR GELİŞMİŞ VE GELİŞMEKTE Kİ BİR TANIDIĞIN TORUNUDA DUDAK YARIĞIYLA DOĞMUŞ VE SONRASINDA AMELİYATLA DÜZELTMİŞLER.RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN BENİM BEBEĞİMDE HER İKİ ELİNDE 3 PARMAKLI DOĞDU VE O BENİM HERŞEYDEN HABERSİZ KÜÇÜK MASUM MELEĞİM.BİZ İYİ OLACAZ Kİ ÖNCE , YAVRULARIMIZIDA GÜZEL YETİŞTİRİCEZ.KUCAĞINA ALDIĞINDA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA GÖRECEKSİN EVLAT KOKUSU SEVGİSİ BAŞKA ŞEY. K.İ.B CANINI SIKMA HİÇBİRŞEYE ÖPTM KOCAMAN

üzme canını allah sabır versin ama böyle okadar çok şey duyuyoruzz ki anne karnındayken yok bebeğin şöyle sakat böyle sakat deniliyor doğunca bakıyorlarki hiçbirşeyi yok
benim kuzenime bebeğinin kafatası oluşmamır beyni dışarda olduğu gibi görnünüyor demişlerdi hergün ağlamaktan kendini öldürüyordu
doğunca gördüleri hiçbirşeyi yok
sana daha birçok duyduğum şeyleri sayabilirim içini ferah tut

Son düzenleme:

bende 19+0 hamileyim banada dün tek taraflı üst dudakta olabilir dendi aradan 1 yıl geçmiş inşallah burdasınızdır bebeğiniz dooğmuştur nolur cvp verin sonuç nedir

Benım kızımda da dudak yan tarafında yırtık var ancak yanak kenarında iç kısımda kıkırdak var

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. Aradan uzun zaman geçmiş, neler yaptınız neler yaşadınız paylaşabilir misiniz? Benim de 6 haftalık kızım tek taraflı dudak yarığı ile doğdu, ameliyatını yapacak doktor araştırmasındayız. Tecrübelerinizi aktarabilirseniz harika olur

Geçmiş olsun arkadaşlar. Hamileyken bellimiydi. Dr lar benim bebeğimdede olabileceğini soylediler. Trizomi 13 le birlikte. Rabbim bebeklere şifa versin.

Back
X