- 8 Haziran 2016
- 64
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi evdeki ses
-
Bence bakıcıya söyleyecegın ılk sey su olmalı evın her tarafında gizli kamera var ve bütün gün izleyecegını söyle eöin ol sen evdeymıssın gıbı bakar cocuguna bence kamera saka deıl mutlaka taktır
Ayni durumu yasayacagim ben de kafamda bir seyler olusturuyorum. Oncelikle ise baslamadan bir sure once bakici tutayim ki benim duzenimi gorsun ona gore devam ettirsin diyorum hem birbirimizi de tanimis oluruz. Belirli kurallar olmali ve bunlara uymasi gerektiginin altini çizerim. Bu arada referanslariyla da gorusmek isterim. Baska onerisi olan var mi acaba?
Evet böyle bakınca olaya doğru aslında. Haklısınız.Niye haksızlık olsun biz bütün gun markette bankada izlenmiyor muyuz? Hepimiz haraket mi sayalım? Yada değişik mi davranalım toplum içinde nasilsak oyleyiz .
O da kamera yokken nasıl bakiyorsa kamerada da aynı bakacak ne var bunda cafelerde de var. O calisanlarda mi rahatsız olsun?
Suan dogum kasim sonu gibi duruyor sonrasi dogum izni ve raporla kapatmayi dusunuyorum. Ogretmen oldugum icin eylulde basliyim diyorum yani 8-9 aylik olmus olacak muhtemelen.Siz bebeğiniz ne kadarlıkken başlayacaksınız?
Suan dogum kasim sonu gibi duruyor sonrasi dogum izni ve raporla kapatmayi dusunuyorum. Ogretmen oldugum icin eylulde basliyim diyorum yani 8-9 aylik olmus olacak muhtemelen.
Cok haklisiniz ayrilmak zor olmali fazlasiyla. Ben de meslegim konusunda rahatim aslinda. Sut izni, ogle arasi, 2.30da paydos..ama yine de insan endiseleniyor sonucta canini teslim edeceksin bir yabancıya.Bende 7,5 aylıkken işe başlayıp 2 gün işe gidip 20 gün yıllık iznimi kullanıcam. Hiç yoktan iyidir.
Bebek doğunca farkedeceksiniz ki ayrılmak çok zor. Ögretmen olmanız şans. Yarım gün olursa dersleriniz çok zorlanmazsınız.
cocugum yok ama ayni durumda olsaydim kesinlikle eve kamera taktirirdim,oyle manyak bir donemde yasiyoruz ki,onlemini almak lazim yapabildigimiz kadarSelam kızlar,
Hayat mecburiyetleri nedeniyle Eylül'de işe geri dönüyorum. Bebeğim 7,5 aylık olacak o tarihte. Üzgünüm ama bakıcı tutucam, yapacak bişey yok. Sizce neler konuşmalıyım bakıcı ile? Nelere dikkat etmeliyim?
Şirketten bakıcı bulursak maliyetleri nelerdir? Tecrübesi olan duyan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bir de fikir olması açısından Ankara'da tam gün bakıcısı olanlar ne kadar ödüyorsunuz, bilgi verirseniz sevinirim. Sadece bebekle ilgilenmesini isteyeceğim. Ev işi ve yemek olmayacak.
Ne haksızlıgı tamda olması gereken bu zaman artık o kadar kötü ki hersey oluyor ben hemşireyım bundan 5 sene once 3 yasında bır bebek geldı acıle kadın komsusuna bırakmıs cocugu ısı varmıs ve cocugu acıle neden getırdıler bılıyomusun 3 yasındak
ı bebege tecavüz
Kizimi kimseye birakmaya guvenemedigim icin yillarca calisamadim bu korkular yuzunden.dogumdan bir kac sonra calismayi dusunuyordum bu yazdigin tekrar aklimi basima getirdi evlatlarimi kimseye emanet edemem artik.
Kadin olmak anne olmak ne kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?