Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy ayni durum benim basimda da var yalniz taraflar farklı. Eşimi yanima yaklastirmiyorum sanki bebegime zarar gelecekmis gibi ya da hissedecekmis gibi geliyor. Evet sacma biliyorum ama korkuyorum. Bu psikolojiden çıkamadım bir türlü
Bendeüç aylık gebeym koku hassayiyetm ve bulantm çok yaklastırmıyorm. Dün şöyle düsündüm erkek olsam karımın karnı büyükken birlikte olmazdm galiba erkekler için tuhaf bi durum
Bendeüç aylık gebeym koku hassayiyetm ve bulantm çok yaklastırmıyorm. Dün şöyle düsündüm erkek olsam karımın karnı büyükken birlikte olmazdm galiba erkekler için tuhaf bi durum
E bizde öyleyiz hiç ara vermedik ki en fazla karnım büyüdüğü için pozisyon değişikliği oldu o kadarcık yani bence bebek ve anne adayı sağlıklı olduğu sürece hiç bir şey olmaz :)