canim hamile kaldiktan sonra esimde acaip degismelere oldu.ilgisiz,tuhaf,sinirli agresif..geceleri gec vakte kadar giderdi..bi isin ucundan tutmazdi..konularimi okursan belki bi fikir sahibi olursun.. hatta erken dogum yaptim stresten o kadar yani..
erkekler bebegin olacagi fikrine alisamiyorlar ve nekadar isteselerde ozgurlugum kisitlanacak korkusuyla bekar gibi yasamaya basliyorlar inadina yapar gibi, ve evet hamileyken hastalik, kocaman bir gobek erkegin isteklerine her an karsilik verememe sogukluk yaratiyor evden uzaklasiyor veya kadindan.. ama korkmaaaaa
Allah a sukur esim bebek olduktan sonra duzelmeye basladi..tabi ailelerinde yardimi oldu..biyere gitmek istediimizde rahatlikla birakip gezebiliyoruz..kisitlama yok yani ama zaten ogluna cok duskun..ve ben su an eski kiloma dondum sayilr,1 kilom var ama zaten hemen zayiflamistim,esim su an beni kiskaniyor bile.. onceden kiskanmadigi seylere simdi kiskanmaya basladi..(kiskanmasi cok iyi bisey demek istemedim yanlis anlasilmasin..ama bikaybetme korkusu var artik hissediyorum yani o acidan )normallesti yani..agresiflik kalmadi eskisi kadar.ara sira biseye kizarsa sinirlenir soylenir susar bende hiiiiic kendimi yormam valla giderim diger odaya...artik ilgi verme olayi oluyor filan.. yani biraz senin elinde ..hemen toparlanmaya bak canim..her acidan anliyomusun..ama hersey duzelir insallah cok uzme kendini canim