Bebekten sonra evliliği bozulan var mı?

Tipik sahip olduklarının kıymetini unutma durumu...benzerlerini pek çok kişinin yaşadığına eminim. Bir kısmını ben yaşıyorum mesela

Cogu kisinin yasadigi sorun bu canim bende buna dahilimm oglum 20 aylik sanki duzeliyoruz gibi umarim yakinda sizinde duzelir tatlim

evlilik çok güzel bişey mutlu isen..
ama çocuk olunca gercekten eşler birbirine zaman ayıramıyor
çocuk zaten gün boyunca hem bedenen hem ruhen yormuş seniii
eşin eve zaten yorgun geliyor
kimsenin kimseden haberi yok yaniiii...

sanırım siz evlenmeden önce fazla beraber zaman geçirmediniz, bize bu durum bebekten sonra değil hemen evlendikten sonra oldu eşiniz ancak şimdi sizi garantilediiğini düşünüyor, geçmiş olsun. yaşadığınız 3 güzel sene yanınıza kar kalmış. onu yaşayamayanlar da var

Erkeklermi bi süre sonra tuhaflaşıyor..Kadınlarınmı beklentisi çok bir türlü çözemedim gitti..

Sanırım insanın ewlilikten bi beklentisi olmamalı..Güzel şeyler oldugunda sevinmeli ama zor durumlar, ilgisizlikler oldugunda üzülmeyip, sürecin geçmesini bekleyip, başka şeylere kafa yormalı..

Başka şekilde kadınlar çok yıpranıyor..

tüm bu hiisettiklerini herşeyi ben dili kullanrak güzelce yaz..evt ona bir mektup yaz..bebeğin babasına ihtiyacı olduğunu söyle o küçüçük haliyle bile onun dokunuşlarına sevgisine ilgilenmesine ihtiyacı olduğunu söyle içinden gelen herşeyi suçlamadan yaz..ve ona ver okusun bakalım ne olacak..

canım her ne kadar kendi canından olsa da bebeği kıskanıyor olmasın?
erkekler de çocuk gibi bunu hepimiz biliyoruz, şimdi bütün herşeyin bebek oldu büyük ihtimal,
ona daha çok ilgi göstererek ve bebeğinle de ilgilenmesini sağlayarak bunu aşabilirsin diye düşünüyorum.
ama henüz evli değilim ve bir bebeğim yok o yüzden en fazla bu kadar yardımcı olabileceğim.
bebişe benden öpücükler

ßen 2 yıLLık ewLiyim ve çocuğum oLmuor..

€şim ve bende deli gißi çocuk istiOruz..

Ama son zamanLArda bu tür yazıLArı ve etrafımda da buna benZer konuşmaLarı çOk duyar oLdum..

''Şimdi ki zamanının tadını çıkar .. Çocuk oLduktan sonra hiçbişey eskisi gißi oLmuo bugünLerini çok ararsın..'' dioLar..

Hayatta herŞeye şükretMek Lazım taßi..

Ama bukadar çOcuk istememize rağMen aCaba çocuk oLduktan sonra bizde bunLarı yaŞarmıyız die akLımdan geÇmio deiL..

canım aynı şeyleri bende yaşadım..herşey rüya gibiydi, hergün şükrediyordum böyle bi insan karşıma çıktığı benim kocam olduğu için..sonra ben hamile kaldım ki bu bebeği o benden daha çok istiyordu; aldatıldım:) hamileliğimin son aylarında başladı,bebeğim 2 aylık olduğunda ayrı yaşamaya başladık..bende neden oldu?nasıl herşey değişti diye soruyorum ama nedenini bulamadım henüz

canım herşeyde bi hayır vardır...bende o zamanlar keşke çocuğumuz olmasaydı da biz hala eskisi gibi olabilseydik diye düşünüyordum.kucağımda 2 aylık bi bebekle yalnız kalmak böyle düşündürmüştü beni...şimdi ise kızımdan daha değerli bişi yok tabi ama zor günlerdi

Cnmm allahim en kisa zmnda akil versin kocana ve mutlu gunlerinize geri donun insaallah,...wlla herkes ole dio umarim bi daha da duymam herkes cok mutlu olur..

bebek olduktan sonra eşinle ilgilenemiyosun öncelik çocuk oluyor ilgisizlikten dolayı onlarda ilgisizleşiyolar yaptıkları yanlış daha çok ilgilenmeleri lazım ama nerdee çocuk doğduktan sonra arıtk beni bırakamaz çocuk var diye düşündükleri içinde boşluyolar biraz bende ilk 1 yıl çok yıprandım ama şimdi eşime vakit ayırıyorum oda bana ayırıyor gidp geziyoruz çocuk olduktan sonra ilk 1 yıl çk zor geçer ama büyüdükten sonra eskine dönüyor herşey cinsellik açısındanda öle çocuk düzene girdikçe senin hayatında düzene giriyor inşş düzelirsiniz cnm sabret sen genede azda olsa vakit ayır onunla konuşmaya çalış eskiden nasıldık şimdi nasılız de o günlerimiz özlüyorum de inş anlar snei cnm çok zor yürütebilmek

Araya biraz mesafe koyup kendini ağır satmayı dene bir de canım
Seni kaybetmekten korkmuyor, hepsi bu, demişsin ya hani önceden sorardı boşanmayız dimi diye, şimdi ''çocuk da oldu kolay kolay boşanamaz'' diye düşünüyordur.

belki sana ilgisiz geliyordur

belki bakımsızlaştığın ve kilo aldığın için uzaklaşmış olabilir

ailesi bir şey demiş acaba diye şüphelenmişsin sen, bunu ona sorabilirsin? onlar mı bişey dedi diyebilirsin

eğer bu 3ü değilse acaba bir başkası mı var diycem ama öyle olsa şüphhelenirdin

3 kız kardeşiz ve 3 ümüzdede bu durum oldu
çocuk olunca adamlar evden biraz kaçıyorlar,ilgisizleşiyorlar.
e bebk olunca anne fazla dışarı çıkamıyor.çocuğun düzeni herşeyde önemli diyorsun.
bu seferde tek başına çıkıyor eşler.
inş. herşey düzelir

canim hamile kaldiktan sonra esimde acaip degismelere oldu.ilgisiz,tuhaf,sinirli agresif..geceleri gec vakte kadar giderdi..bi isin ucundan tutmazdi..konularimi okursan belki bi fikir sahibi olursun.. hatta erken dogum yaptim stresten o kadar yani..
erkekler bebegin olacagi fikrine alisamiyorlar ve nekadar isteselerde ozgurlugum kisitlanacak korkusuyla bekar gibi yasamaya basliyorlar inadina yapar gibi, ve evet hamileyken hastalik, kocaman bir gobek erkegin isteklerine her an karsilik verememe sogukluk yaratiyor evden uzaklasiyor veya kadindan.. ama korkmaaaaa

Allah a sukur esim bebek olduktan sonra duzelmeye basladi..tabi ailelerinde yardimi oldu..biyere gitmek istediimizde rahatlikla birakip gezebiliyoruz..kisitlama yok yani ama zaten ogluna cok duskun..ve ben su an eski kiloma dondum sayilr,1 kilom var ama zaten hemen zayiflamistim,esim su an beni kiskaniyor bile.. onceden kiskanmadigi seylere simdi kiskanmaya basladi..(kiskanmasi cok iyi bisey demek istemedim yanlis anlasilmasin..ama bikaybetme korkusu var artik hissediyorum yani o acidan )normallesti yani..agresiflik kalmadi eskisi kadar.ara sira biseye kizarsa sinirlenir soylenir susar bende hiiiiic kendimi yormam valla giderim diger odaya...artik ilgi verme olayi oluyor filan.. yani biraz senin elinde ..hemen toparlanmaya bak canim..her acidan anliyomusun..ama hersey duzelir insallah cok uzme kendini canim

Son düzenleme:
bu herkesin yaşadığı bir kriz.

ama herkes en yakınlarından dahi bunu saklıyor..

psikoloğum bana böyle bir krizle karşılaşmayan hastasının olmadığını söylemişti.

bebek doğduktan sonra 2 yıl sürebiliyormuş..

necok insan var ayni seyi yasayan bende onlardan biri 3sene beklememize ragmen eski gunleri ozledim eskiden bebek olmuyor diye kendime zehir ettigim gunleri simdi dusununce ruyagibi geliyor netuhaf ben eski kiloma dondum ilgimde azalmadi esimdede bir sorun yok asil sorun ikimizde yorgunuz eskisi gibi kafamiza esti disari cikamiyoruz gezemiyoruz basbasa vakit geciremiyoruz aileler uzak 2bebege gunduzleri tek geceleri beraber bakiyoruz haliyle sinir sistemimiz coktu ama bunlar gecici bebek buyuyunce hayat duzene oturacak ama yinede eski gunlerdeki tadi olacakmi evliligin onu bilemiyorum

Eşimçocukları çok sever ve çok da istiyor...
3 yıldır erteledim, 3 4 yıl daha da ertelicem okuldan dolayı...
Aslıda bana kalsa hiç istemiyorum, sadece evliliğimin ve hayatın keyfini sürmek istiyorum...
Şimdi bu da istememem için başka bir neden oldu...
Çevremde de bu sorunu yaşayan, şikayet edip duran birçok kişi var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…