• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekten sonra evliliği bozulan var mı?

Niye ailesiyle sorun var, bebeği görmeleri neden sorun olmuş anlatmamışsınız, ama umuyorum ki ailesini tümüyle hayatınızdan silmek gibi bir adım atmamışsınızdır. Eğer bunu yaptıysanız, belki de diğer problemlerin bir nedeni de bu konu olabilir.

Ben gayet rahat bir hamilelik geçirdiğim için hamilelikle ilgili pek kitap okumadım, dolayısı ile eğer gerçekten sorunlu bir hamilelik yaşamadıysanız, eşinizin de bu konuda kitap falan okumamış olması bana pek anormal gelmedi. Ben hamileyken ihtiyaç duymadıysam, o bir erkek olarak haydi, haydi aklının ucundan bile geçmemiştir.

Eşiniz gündüzleri işe gittiğine göre, geceleri bebekle sizin ilgilenmenizi beklemesi doğal bence. Ama gündüz de dinlenme fırsatınız olamıyorsa yarım gün, ya da haftanın bir kaç günü bir yardımcı tutmayı deneyebilirsiniz belki. Maddi durum el vermiyorsa, o zaman eşinize güzellikle biraz yardımcı olmasını beklediğinizi, çok yorgun olduğunuzu söyleyin. Ama siz nasıl anne olmaya alışıyorsanız eşiniz de baba olmaya alışacak, ona ve kendinize biraz zaman tanıyın. Şu anda ikiniz de değişik bir duruma adapte olmaya çalışıyorsunuz, ani kararlar vermekten, fevri çıkışlar yapmaktan kaçınmak en doğrusu olur kanımca.

Slm arkadasım takma bu kadra kafana erkekler bebekten sonra neden degısır bılemem ama ılk 2 yıl cok zor valla benım buyuk kızm 12 yasınnda ıkı kızmın arası 10 yas ınan allah acsını gostermesın ama bazan neden yaptım dıyom ha yenı evlıykende oyle bana tapan bır kocam yoktum ama en azından daha ılgıydı dedıgınız gıbı erkeler cocuk oldukca evden kacıyolar sanırm ben yaklasık evlılıgımım 14.snesındeyım ama hhıcbır sey eskısı gıbı deyıl sosyal hayat sıfır bıde sagolsun kucuk kızm felaket yaramaz erkek cocuklara tas cıkaran cınsten ımdaat deyıp turkıyeden kacasım varrr:52:

Tüm yorumlara katılıyorum. Ben de tüm olasılıkları düşünmeye çalıştım. Çok mu kilo aldım, dedim. Eskiden çalışıyordum, evde izinli olunca mı sorun oldu, dedim. Ailesiyle kültür farkımız çok, bir türlü alışamadığım için bıktı mı bu durumdan, dedim.
İş yoğunluğundan mı, dedim. Bebek olunca kaybetme korkusu bitti herhalde, dedim. Dedim de dedim....

Bu durumu yalnız ben yaşamadığım için biraz rahatladım. Paylaştığınız için sağolun. Allah hepimize sabır versin, o zaman.

Tüm yorumlara katılıyorum. Ben de tüm olasılıkları düşünmeye çalıştım. Çok mu kilo aldım, dedim. Eskiden çalışıyordum, evde izinli olunca mı sorun oldu, dedim. Ailesiyle kültür farkımız çok, bir türlü alışamadığım için bıktı mı bu durumdan, dedim.
İş yoğunluğundan mı, dedim. Bebek olunca kaybetme korkusu bitti herhalde, dedim. Dedim de dedim....

Bu durumu yalnız ben yaşamadığım için biraz rahatladım. Paylaştığınız için sağolun. Allah hepimize sabır versin, o zaman.

yok be canım sade sen deyıl kadınların cogu yasıyoda kendıne hakaret etme bence cokmu kılo aldım dıye aldıysan keyfın deyılya kolymı hamılelık kac kılosunkı bıde kultur farkıda etken ama erkek milleti her kültürde aynı be bencıller bıraz zamanla ya o sana benzıyo yada senı kendıne benzetıyo farkına bıle varmıyousun valla kac snelık evlısnın cunku ılk 5 sene evlılıgın deprem senelrıymıs valla bız oyle bır sallandıkkı marmara depremınıde gectı korkudan 10 sene 2. cocugu yapmadım dedıgın gıbı allah hepımıze sabır versın arkadasım

Son düzenleme:
eylülde 4 yıl olacak evleneli. evlilikler 3. ya da 7. yıldan sonra bitiyormuş istatistiklere göre. ilk durağı bebekle geçtik sayılır, 7 yıl olunca ne yapacağız bakalım.

Back
X