- 13 Nisan 2007
- 33.590
- 102.266
- 1.123
- 46
3 yaşındaki çocuk anaokuluna,siz de işe girseniz de bu adamın gözünün önünde olmasanız iyi olmaz mı?Sanırım aslnda içinde olan duygular sonradan açığa çıkıyor. Bizim de bebekten önce iyi bi evliligimiz vardı mutluyduk ki bebek yapmayı düşündük ama çocuk olduktan sonra eşim daha da pimpirik daha da cimri hale geldi. Şuan kızım 3 yaşında her geçen gün hersey daha da kötü oldu ya evdeki eşyalar kızımdan daha önemli çocuk suyu açıyor ona kızıyor kapıyı açıyor kapatıyor niye kapıyı açıyorsun dokunuyorsun diye kızıyor cekmeceyi açıyor basma çekmeceye kıracaksın diye kızıyor yani çocuk evde adım atsa kızıyor bana da aynı duvarda kapıda çizik görse hemen ne yaptın buraya da çizildi neden siz eşyaları hor kullaniyorsunuz sürekli evde diken ustundeyiz sürekli bu yüzden kavga ediyoruz ben çocuğa karışma eşyaya bu kadar değer verme kavga çıkarıp durma diyorum o tabiki değer vercem yoldan mi topladık parayı iyice bıktım yani kısacası. Daha bu sabah dolaba güneş gelmesin diye çocuğun başındaki perdeyi dolaba doğru çekmiş dedim neden çektin çocuğa güneş geliyo dedim gelmiyo çocuğa güneş görmüyon mu dolap akşama kadar gevresin mi başladı bağırmaya bağırma çocuk uyuyo diyorum hala bağırmaya devam ediyor sen naletsin sen suratsizsin bana neler söyledi asla laf söylerken utanıp çekinmiyor da kalbini kircam diye üzülmüyor da sonu nereye gidecek bende bilmiyorum bu işin ama herseye sinirleniyor sinirlenince de kalbini kırarım diye hiç düşünmeden ağzına geleni söylüyor
İçim acıdı…