- 5 Ekim 2020
- 13.958
- 37.787
- 548
- 36
Valla gece boyu uyuyormuş artık 4 yaşındaöyle diyorlar. Anaokuluna gidiyor sabah hem yoruluyormuş orada akşama daha sakin oluyormuş.
Ben rahatladım çok valla. İlk 3 ay berbattı ama. Emmedi, çok uğraştım. Gece gündüz sağdım. Gece 2 saatte 1 süt sağıp makinayı temizlemek ne demek bilen bilirgaz vardı vs çok çok zordu bana. Şimdi çok rahat (13 ay) yani tabi eskisi gibi değilim. Oturup sabah akşam dizi film kitap artık yok ve genç kız olana kadar olamayacak ama ilk zaman gibi 45 dakikalık kabus uykuları da yok yani. Yürüyor birlikte 2 saat park park gezdik. Bebekken mümkün değildi sağma makinasından 2 saat uzaklaşabilmem
bildiğiniz yoğun bakım makinasına bağlı kadın gibi 3 ay sağma makinasına bağlıydım
Kısacası şimdi çok şükür insan gibi uyuyorum 2-3 saat kesintisizbuna çok şükrediyorum. Sanırım benim için uyku çok çok önemli. Diğer zorluklar vız geliyor uykumu almışsam.
Benim de ilk 3 ayım berbat geçti hem kolik hem alerjik hem emmedi. 1 yıl diyet yaptım. Gece 2 saatte bir süt sağmak iğrenç bir şeydi ya. Sağma makinasını düşünmek zorunda olmak berbattı. Hiçbir yere gidemiyordum. Kimseye anlatamıyorum. Amaaan mama ver diyorlar. Ağır lohusayım. Sütüm geliyor. Nasıl vereyim mamayı. 8. Ayda ben işe başladım. memeye düştü birden döndü. Gece saat başı uyanıp emiyordu. Tuhaf bir bağımlılık oldu bir dönem. Allahım buna şükür diyordum yeter ki sağmıyorum.

Şu an 2 yaşında. Buna şükür ya. Ben razıyım bu hallere. Gece 1 veya 2 kez uyanıyor hemen geri dalıyor.
İştahsız ve sürekli hastalanan bir bebek. Ama umrumda bile değil şu an. İletişim kurabildiğim mutlu bir beybi kendisi.