- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.202
- 158
- 39
Bebek bir ilişkinin en büyük sınayıcısı maalesef. Çok güzel ama bir o kadar da zor bir şey. 13 aylık kızım var benim de. İlk 3 ay insan değildim öyle söyleyeyim. Uyku yok, dinlenme yok, hayatın bitmiş gibi sürekli kulaklarında son ses ağlama... doğal olarak gerilmiş sinirler, dibe vurmuş tahammül.
Yavaş yavaş düzeliyorsunuz. Geçecek bu günler. Sizin yorgunluğunuza ve psikolojinize eşiniz destek olmalı. Ama onun da maddi sorunları varsa o zaman iki tarafın da psikolojisi bozulunca kavgalar çıkıyor.
Maddi kısım siz işe başlayınca biraz toparlar. Eşinize bunu hatırlatın, desteğinizi gösterin ve ondan destek beklediğinizi belirtin. Kendiniz yapamıyorsanız terapist yardım etsin. Sağlıkla büyütün. 4 yaşından sonra bitiyormuş
anaokuluna başlayınca anneye bağımlılık da azalıyor. Bu zamanların kıymetini bilmek lazım çünkü ileride "ooooy ne güzel minicikti" diye özleyeceğiz 
Yavaş yavaş düzeliyorsunuz. Geçecek bu günler. Sizin yorgunluğunuza ve psikolojinize eşiniz destek olmalı. Ama onun da maddi sorunları varsa o zaman iki tarafın da psikolojisi bozulunca kavgalar çıkıyor.
Maddi kısım siz işe başlayınca biraz toparlar. Eşinize bunu hatırlatın, desteğinizi gösterin ve ondan destek beklediğinizi belirtin. Kendiniz yapamıyorsanız terapist yardım etsin. Sağlıkla büyütün. 4 yaşından sonra bitiyormuş