Bebek Beslenmesi Bebelac Gold kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

blntkbr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
73
11
38
33
arkadaşlar merhaba benim kızım 5 aylık biz bebelac gold kullanıyoruz ama hiç besleyici değil gibi geliyo bana kızım hiç kilo almıyo hep geride.başka ne mama denediysem kustu kabul etmedi benim gibi kullanıp memnun olmayan var mı acaba ?

Mrb benim kızım da 4 aylık ve bebelac gold kullanıyoruz bize çok iyi geldi bütün mamalari denedik ama birtek bu yaradı kilo alimida normal ayda 1-1.5 kilo alıyo

Bebelac kullandıktan sonra bidaha başka mama içmek istemiyo bebekler çünkü bebelac diğerlerine göre daha tatlı bir mama. Benm kızım da bebelac dan sonra başka mama istemedi içtiğini kustu. Tekrar bebelac a dönmek zorunda kaldım. Besleyici olma konusuna gelince fena değil kilo alımı normal kizimin. Bebelacdan devam ediyoruz artık

bebelac ı kullandım bebeğimde biraz gaz vs. yapınca bebelac gold a geçtim bebeğim gayet iyi sorunsuz kullandı ama ben çok araştırdım anne sütüne en yakın mamanın tam organik töpfer olduğuna karar verdim. hatta bebek mamalarında en uygun fyatlı siteyide arastırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X