Bebek Beslenmesi Bebelac ve Ülker Hero Baby

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
Merhaba Anneler,,,

kaşık mamalarda bebelac ve ülker hero baby kullanıyor musunuz?
memmunsunuz ve sizce güvenilir markalar mı???:97:

ben kullanıyorum.Bazen kendim hazırlayamayacak durumda oluyorum ve yediriyorum.bir zararını görmedim.üstelik kızım özellikle sebzeli olanlara bayılıyor.

ilk başta bebelac alıyordum ama her seferinde mamalar köpürüyordu bende huylandım biraz,sonra ülker hero baby almaya başladım ve çok memnunum her çeşidi kullanıyorum..tavsiye ederim..

ben kızım beni emmediği için doğduğu günden itibaren bebelac kullanıyorum.çok memnunum şuanda bebelac devam sütü kaşık mamaları kavanoz mamalarını kullanıyorum.çok memnunum zararını değil aksine faydasını gördüm..diğer mamalarıda denedim milupanın kaşık mamalarını,sma nın bebek sütünü vs..ama kızım onları istemedi.bebelac'ı çok iştahlı yiyor..

bebelacın piriçli meyvelisini denedim güzeldi aptamilin sütlü armutlu portakallısını daha çok sevdik
hero nun kavanoz mamasını almıştım hiç beğenmedim olduğu gibi attım

ben hip kaşık mamalarını kullanıyorum dr. önermişti pirinçli ve elmalı tahıllı oğlum çok severekte yiyor hiç zararını görmedik.

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.:81:

Ben bu zamana kadar devam sütünde hep milüpa aptamil kullandım.
Kaşık mamada bebelac ve hero baby kullanıyorum ve çokda memmunum.Ama milüpanın kaşık mamalarıyla aralarında oldukça büyük bi fiyat farkı var.Bu yüzden şüphelenmiştim.!
Ama bu fiyat farkının sebebini de anlamış değilim???:97:

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.:81:

Ben bu zamana kadar devam sütünde hep milüpa aptamil kullandım.
Kaşık mamada bebelac ve hero baby kullanıyorum ve çokda memmunum.Ama milüpanın kaşık mamalarıyla aralarında oldukça büyük bi fiyat farkı var.Bu yüzden şüphelenmiştim.!
Ama bu fiyat farkının sebebini de anlamış değilim???:97:
cnm bizim doktorumuz piyasadaki mamaların içeriklerinin aynı olduğunu söylemişti.bence milupadaki bu fiyat farkı içerisindeki bağışıklığı güçlendiren immunofortis formülünden kaynaklanıyor.diğer mamalarda bu formül yok...

cnm bizim doktorumuz piyasadaki mamaların içeriklerinin aynı olduğunu söylemişti.bence milupadaki bu fiyat farkı içerisindeki bağışıklığı güçlendiren immunofortis formülünden kaynaklanıyor.diğer mamalarda bu formül yok...

haklısın,
doğru olabilir bencede,,, tek nedeni immunofortis olayı sanırım.:97:

Back
X