bende bebelac kullaNyorum dogdugundan berıdir hemen hemen,aptamılı sevmedi benım kaanım,hero babyde bebelacda aynılar,lactum gaz ,besın red etme,kolık vs de ıse yarıyor.benımkı kusuyordu cok 2 kutu bıtırdık lactum guzeldır.sonra normale donduk.bebelac benım hıosuma gıddıyor gerek ek besınlerı gerek formul olyı.adları degıstı sadece içerik aynı sut ıle ama arası fark yok.sadece devam sütü denıldıgınde,3.periydu ebek asmıs oluyor zaten mama uzerınde yazıyor.ayına gore ad degısıyor yane.nerden bılıyorum her mama uretıcı fırmasıyla zaman zaman yazısma numune ısteme gıvbı olaylarım oldu hatta bırkac kısıyede onerdıgım ıcın de sagolsunlar bır kac paketde gonderdıler.bu konuda bebelac ve hero babay cok comert aptamıl gibi değiller.şirket olarak aptamılden memnun kalmadım musterı memnunıyetını onemsemeyen tavırları var.herkesın secımıdır ,bebegın secımıdır.bunun parayla markayla içerikle pek alakası yok,içerıgındekı seker mıktarı belırlıyor cogu zaman bebegın damak tadını.numune ıstersın bellı mamalardan denersın bebek hangısınden hosnut olduysa ondan alırsın..a sahsının cocuguna ıyı gelen mama sanada ıyı gelecek dıye bır kural yok,bebegın kılo alınımına kadar etkıledıgı ıcın onemlı.canım sen en ıyısı numune yontemıyle dene,bebegın belırlesın mamasecımını...