Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mevlütü 40ı bitince hemen yapmayı düşünmüyorum açıkçası , çünkü kışın ortası olacak çoğu kişi gelemez belki onu geçtim ben istemiyorum evime okdr kişinin dolşup mikrop getirmesini elleyen seven olsun istemıyorumBiraz büyüyünce bi ara yaparız diyorum.. Hem babası okur kuranımızı da 40ına gelmeden bilee :))
Ben de oğlumun 40 ı çıkınca ya da daha da geciktirebilirim diye düşünüyorum malum kış olacak ( Tabii k.validem daha erken yapalım diye tutturmazsa ) Eşimin ve benim tarafımdan akrabalar gelse yetiyor zaten kalabalığız bayağı. Akika kurbanı kesileceği için o kurbanın etiyle etli pilav yapılır. Tatlı olarak da muhtemelen annecim baklava yapabilir yoksa da hazır alırız. Biz de köy ekmeği de konulur bazen.
Aynı kafadayız. Ya artık millet öpmüyor filan demişler ama yok yavrum ya var öyleleri hâlâ... Bırak yanağından öpmeyi dudağından öpen manyaklar var. Eşimin büyük yengesi de onlardan...Şimdiden alttan alttan diyorum hoşlanmam öyle şeylerden diye ama bakalım ne olacak....
kzlar pide-ayran fikri süper ama bnm eşim sinoplu ya,e pilavları da pek meşur.
yapmasan ayıplarlar :18:
gerçi tavuk almak lazım 2 tane falan,hazır tatlı,lokum,ayran bi de
of yapsam mı yapmasam mı bilemedm :26:
Kızlar kmler bebeklerinin 40'ını okutturacak.
Kimleri çağıracaksınız,neler yapıcaksınız,ne dağıtacaksınız?
Bebişlerimiz doğunca başımız peşimize karışacağı için şimdiden konuşalım dedim
Şahsen ben kızıma mevlüt takımı almıştım ve yapıcaktm.
Anneannem okumaya gelicekti bi kaç komşu akraba,tavuklu pilav ayran falan..
vazgeçtm sanırım.
belki de kendi evimde yapmam,annemde falan ne bileym :26:
bence yap canım.. kaç kere bebeğinin mevlütünü yapıcaksın ki zaten.. sonuçta kuran okunacak güzel bişey.
ben yapacağım canım çok kalabalık olacakmevlüt takımızı ve şekerimizi aldık
kaynar yapılır bizde birde yengemler halamlar filan sen hiçbirşey hazırlama herkes kek börek kurabiye vs. yapar getirir dedi
kaynarımız dağıtılır kuranımız okunur çaylada börekler pastalar verilir
Eki Görüntüle 552152
Eki Görüntüle 552153
mevlüt şekerimiz
Eki Görüntüle 552154
mevlüt takımı
cnm çok güzeller,umarm gönlünce geçer.
ama bence sende bişiler hazırla,ya kmse bişi getirmezse?
cnm işte hep eşimn tarafını ağırlycam o yüzden istemiyorum.
dibimde hepsi,ne bi hoşgeldine geldiler ne bi ev hediyesi ne bi davet falan hiçbişi görmedim.
koşturmak istemiyorum onlar için.hem annem var sadece,onu da yormak istemiyorum.
hem çok kalabalklar,birini çağırsam öbürü laf eder.yetemem o kadar insana.