Yaa nasıl anladın? Ya da hissettin de ondan mı öyle dedinn❤Erkek bence canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
Bana da erkek geldi canim allah anali babali buyutsun insallahHadi kızlar anlayan yok mu öliciğim meraktan
Canimmmm tez zamanda kucağına alırsın inş hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bende 8 haftalık hamileyim cinsiyete göre belirtiler varmış sende ne çok merak ediyorum ben ilk haftalar sürekli erik limon tuz yedim şimdi de tatlı da yiyorum anlayamadım
Amin CanımmBana da erkek geldi canim allah anali babali buyutsun insallah
Canım ben yiyecek aşermedim şunu yesem pek demedim zaten iştahlıyımdır. Hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce inanılmaz cevizli baklava istedim hayatta da yemem baklavaCanimmmm tez zamanda kucağına alırsın inş hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bende 8 haftalık hamileyim cinsiyete göre belirtiler varmış sende ne çok merak ediyorum ben ilk haftalar sürekli erik limon tuz yedim şimdi de tatlı da yiyorum anlayamadım
Haftaya ikili testin kan tahlilleri sonucuna gideceğim o zaman söylerim dedi doktorum. Söylerse hemen yazacağımBen kiz diom ama oyle hissettigimden.Yazarsin bakalim bilmis miyiz?
Laf aramızda sağlıklı olsun tabi de kıza hevesleniyorum ben deBen kız diyorum
Yaaaa canim en büyük duam bu 11 ay bekledim tam bir işkenceydi her ay hüsrana uğramak berbat bisey allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşCanım ben yiyecek aşermedim şunu yesem pek demedim zaten iştahlıyımdır. Hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce inanılmaz cevizli baklava istedim hayatta da yemem baklavabi o var. Bi de bulantım gün boyu kusmasız sürekli oldu. Bugünlerde azaldı şükür. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz Rabbim olmayana da nasip etsin inşallah.
Canım ben de bir süre bekledim klomen de kullandım sonra hsg çektirirsem her şey düzelecekmiş gibi hissettim çünkü ben küçüklüğümden beri her yıl en az bir kez idrar yolu enfeksiyonu olurdum. Sonra doktor gerek yok gençsin denemelisin daha dese de çektirdim. Sonuç hsg çekildikten sonra adet görmedim çok şükürYaaaa canim en büyük duam bu 11 ay bekledim tam bir işkenceydi her ay hüsrana uğramak berbat bisey allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Ben çaksırkökü suyuyla hami kaldım yaşım küçük diye doktorlar bakmıyordu kistlerim olduğunu bile söylemediler bana en son özele götürdü annem 1 defa visanne diye bir ilaç verdiler kistlerden kurtuldum 5 ay sonrada çakşır denedim oldu şükürler olsunCanım ben de bir süre bekledim klomen de kullandım sonra hsg çektirirsem her şey düzelecekmiş gibi hissettim çünkü ben küçüklüğümden beri her yıl en az bir kez idrar yolu enfeksiyonu olurdum. Sonra doktor gerek yok gençsin denemelisin daha dese de çektirdim. Sonuç hsg çekildikten sonra adet görmedim çok şükür
Maşallah kuzum sağlıkla gelsinler de çekilenler unutulurBen çaksırkökü suyuyla hami kaldım yaşım küçük diye doktorlar bakmıyordu kistlerim olduğunu bile söylemediler bana en son özele götürdü annem 1 defa visanne diye bir ilaç verdiler kistlerden kurtuldum 5 ay sonrada çakşır denedim oldu şükürler olsun
Aminnnnn allah tamamına kavuştursun bizleri bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ikili tarama testi altan mı oluyor karından miMaşallah kuzum sağlıkla gelsinler de çekilenler unutulur
Karından ense kalınlığına ve burnun oluşumuna bakıyor. daha sonra 3 tüp kan verdim Ankara’ya gidermiş bu kanlar o yüzden 10 gün sonra gideceğim sonuç almaya.Aminnnnn allah tamamına kavuştursun bizleri bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ikili tarama testi altan mı oluyor karından mi
Yaaa çok teşekkür ederim ❤Karından ense kalınlığına ve burnun oluşumuna bakıyor. daha sonra 3 tüp kan verdim Ankara’ya gidermiş bu kanlar o yüzden 10 gün sonra gideceğim sonuç almaya. ☺
Oyle hisettim vallah canim bende icimdekini soyledim rabbim hayirlisini versin insallahAmin Canımmkız ben pipi göremiyorum aslında hiçbir şey göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?