- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Yani pozitif miBenim doğru çıktı
Peki bu şekilde mi çıktı fotoğraflarda ki gibiEvet pozitif, ben pek düzenli regl olmuyorum ama çatlamadan 11,12 gün sonraydı
Fotoğrafı varsa görebilir miyimEvet pozitif, ben pek düzenli regl olmuyorum ama çatlamadan 11,12 gün sonraydı
Yaaa gerçekten miİki gebeliğimde de bu testten kullandım. İki kere de gebelik şüphesiyle kullanmıştım. Negatif sonucu da pozitifi de doğru gösterdi test.
Evet, tabii ben âdetim gecikince kullanmıştım. Çok silik gösterdi iki gebeliğimde de. Geç döllenme oldu demek ki ikisinde onu tam bilmiyorum şimdi. İnşallah sizin de vardır. Yarın gidip kan verinYaaa gerçekten mi
Tamam çok teşekkür ederimEvet, tabii ben âdetim gecikince kullanmıştım. Çok silik gösterdi iki gebeliğimde de. Geç döllenme oldu demek ki ikisinde onu tam bilmiyorum şimdi. İnşallah sizin de vardır. Yarın gidip kan verin
Yok eczacı hangisinden vereyim dedi ucuz olanı aldım, testte silik çizgiyi görünce de ertesi gün hastaneye gittimTamam çok teşekkür ederimbirşey daha sormak istiyorum farklı bir kaset test denediğiniz oldu mu peki o aralar ?
Canım adetine ne kadar var senin benimde böyle silik çıktı da kan versem mi vermesem mi bilmiyorumTamam çok teşekkür ederimbirşey daha sormak istiyorum farklı bir kaset test denediğiniz oldu mu peki o aralar ?
Bu erken gebelik mi yoksa normal mi acabaCanım ben kızımda 5 gün kala öğrenmiştim aynı böyleydi aynı test
3 liralık kaset testtiBu erken gebelik mi yoksa normal mi acaba
Ya benim erken gebelikte silik çıktı adetime 7 gün kala yarın sabah beş gün kalmış olacak normal test ile yapayım diyorum ama onda da çizgi çıkarsa kan vereyim mi sizce yoksa adetimi mi bekleyin3 liralık kaset testti
Reglime 2 gün kala ve 5 dk içinde çıktı canımBende bununla öğrendim ilk adetim 3 gün geçmişti
Senin adetin geçti mi?
Silik bi çizgi var kaç dakika içinde çıktı bu çizgi ?
Benim adetime 2 gün kaldı kızım yarın tekrar yap ondan sonra çıkarsa doğru kanaCanım adetine ne kadar var senin benimde böyle silik çıktı da kan versem mi vermesem mi bilmiyorum
Yaaaaa eğer yarında çıkarsa ben koşa koşa kan vermeyeCanım ben kızımda 5 gün kala öğrenmiştim aynı böyleydi aynı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?