Bebetime gebelik testine güvenebilir miyim

nurellaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
35
19
3
25
Kızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydi

Pozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun

Pozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun
İnşallah ya testi yarın mı yapayım bugün mü yapayım çok dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla gelir yavrularımız

Kızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydiEki Görüntüle 3606387
Var görünüyor ben daha önce bu testle bir sorun yaşamadım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…