• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebetime gebelik testine güvenebilir miyim

Kızlar days doktor erken gebelik yaptım Bebetime teyit etmek için 7 dk sonra yine benzer bi silik çıktı ne düşünmeliyim sizce cumartesi tekrar bi Bebetime yapıp kaştılaştırayım mı regl olmazsam yoksa direk kan testine mi gideyim

Kızlar days doktor erken gebelik yaptım Bebetime teyit etmek için 7 dk sonra yine benzer bi silik çıktı ne düşünmeliyim sizce cumartesi tekrar bi Bebetime yapıp kaştılaştırayım mı regl olmazsam yoksa direk kan testine mi gideyim
Days doktor yalanci pozitif cikartabiliyor 7. Dakikada biraz gex gibi kuruma cizgisi vs olabilir diger test markasini tam bilmiyorum ama bazi markalar yalanci pozitif verebiliyor. Belirtileriniz var mı acaba eger varsa kan verin testlere para vermeyin daha fazla net sonuc olur kafaniz rahat eder

Kızlar üsttekiler gebelik testi alttaki ovülasyon bugün de bat günüm kan verdim sağlık ocağına sabah ne zaman çıkar belli değil bekliyorum hala emin olamıyorum inanamıyorum 🥹
IMG_5337.webp
IMG_5337.webp

Ben de beb
Kızlar üsttekiler gebelik testi alttaki ovülasyon bugün de bat günüm kan verdim sağlık ocağına sabah ne zaman çıkar belli değil bekliyorum hala emin olamıyorum inanamıyorum 🥹
Eki Görüntüle 3606982 Eki Görüntüle 3606982
ben de bebetime ile öğrendim ilk. Sonra dedim kimse yapmamış mı bu testle. Aynı senin gibi bisürü yaptım üst üste. Regl günümde de kan verdim 194 betayla öğrendim 😍🐥 bence sende de var

Ben de beb

ben de bebetime ile öğrendim ilk. Sonra dedim kimse yapmamış mı bu testle. Aynı senin gibi bisürü yaptım üst üste. Regl günümde de kan verdim 194 betayla öğrendim 😍🐥 bence sende de var
Ben de cuma günü kan verdim betam 108 çıktı 🥹 çok şükür yanıltmadı testler şimdi sağlıkla artmasını bekliyorum

Bebe time kaset test yaptım ikinci çizgi çıkmadı çöpe attım akşam çöpü atarken baktımki ikinci çizgi var kuruma olabilirmi yıkadım geçmedide
1000027052.webp

Eklentiler

• 1000027052.webp
    1000027052.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 13
Bebe time kaset test yaptım ikinci çizgi çıkmadı çöpe attım akşam çöpü atarken baktımki ikinci çizgi var kuruma olabilirmi yıkadım geçmedideEki Görüntüle 3608532
Suya tutun çizgi gitmezse kuruma çizgisi değildir bence kaset testi bebetime kuruma çizgisi yapmıyor çok hassas bi testmiş beni yanıltmadı şükür

Back
X