- 19 Kasım 2024
- 35
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi nurellaaaaaa
Canım sen ne zaman regl günün geçti mi kan testine ne zaman gideceksinBenimkine de bakar mısınız lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne zaman regl günün geçti mi kan testine ne zaman gideceksinBenimkine de bakar mısınız lütfen
Kampta olduğumuz için cuma kan verebilirim ancak dağdayız, benim reglim yarın ve ben dün akşam yaptım testiCanım sen ne zaman regl günün geçti mi kan testine ne zaman gideceksin
Bendede çıkardığını düşünuyorum ben bir sonraki reglimi beklicem olmazsam öyle kan vermeye giderim diye düşünüyorum sizce mantıklı mıBen kullandım çıkıyor kuruma çizgisi
Days doktor yalanci pozitif cikartabiliyor 7. Dakikada biraz gex gibi kuruma cizgisi vs olabilir diger test markasini tam bilmiyorum ama bazi markalar yalanci pozitif verebiliyor. Belirtileriniz var mı acaba eger varsa kan verin testlere para vermeyin daha fazla net sonuc olur kafaniz rahat ederKızlar days doktor erken gebelik yaptım Bebetime teyit etmek için 7 dk sonra yine benzer bi silik çıktı ne düşünmeliyim sizce cumartesi tekrar bi Bebetime yapıp kaştılaştırayım mı regl olmazsam yoksa direk kan testine mi gideyim
ben de bebetime ile öğrendim ilk. Sonra dedim kimse yapmamış mı bu testle. Aynı senin gibi bisürü yaptım üst üste. Regl günümde de kan verdim 194 betayla öğrendimKızlar üsttekiler gebelik testi alttaki ovülasyon bugün de bat günüm kan verdim sağlık ocağına sabah ne zaman çıkar belli değil bekliyorum hala emin olamıyorum inanamıyorum
Eki Görüntüle 3606982 Eki Görüntüle 3606982
Ben de cuma günü kan verdim betam 108 çıktıBen de beb
ben de bebetime ile öğrendim ilk. Sonra dedim kimse yapmamış mı bu testle. Aynı senin gibi bisürü yaptım üst üste. Regl günümde de kan verdim 194 betayla öğrendimbence sende de var
Benimde testlerim bebetime ve böyle çıktı sizce var mıdırBen de cuma günü kan verdim betam 108 çıktıçok şükür yanıltmadı testler şimdi sağlıkla artmasını bekliyorum
belirtileriniz var mıydı ?Ben de cuma günü kan verdim betam 108 çıktıçok şükür yanıltmadı testler şimdi sağlıkla artmasını bekliyorum
Bence var gibi benim de böyleydiBenimde testlerim bebetime ve böyle çıktı sizce var mıdır![]()
Ay inşallah rabbim ağzından duysunBence var gibi benim de böyleydi![]()
Ayy hamileymissin çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşallahAğzınızdan bal damlıyor ya inşallah allahım![]()
Testinizi tekrarlamanızda fayda var bende de çıktı ama hamile değilim başka testlerde yaptığımda çıkmadıBebe time kaset test yaptım ikinci çizgi çıkmadı çöpe attım akşam çöpü atarken baktımki ikinci çizgi var kuruma olabilirmi yıkadım geçmedideEki Görüntüle 3608532
Suya tutun çizgi gitmezse kuruma çizgisi değildir bence kaset testi bebetime kuruma çizgisi yapmıyor çok hassas bi testmiş beni yanıltmadı şükürBebe time kaset test yaptım ikinci çizgi çıkmadı çöpe attım akşam çöpü atarken baktımki ikinci çizgi var kuruma olabilirmi yıkadım geçmedideEki Görüntüle 3608532
Allah razı olsun çok sağ olun mucizemiz oldu allahım herkese sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsinAyy hamileymissin çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşallahbana da dua et
![]()
AmiiinAllah razı olsun çok sağ olun mucizemiz oldu allahım herkese sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin
Suya tuttum geçmedi bu suya tutulmuş haliSuya tutun çizgi gitmezse kuruma çizgisi değildir bence kaset testi bebetime kuruma çizgisi yapmıyor çok hassas bi testmiş beni yanıltmadı şükür
O zaman hayırlı olsun kan verinSuya tuttum geçmedi bu suya tutulmuş hali