bebğim mama yemiyor

senve bennn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
445
329
23
bebgım doğduktan sonra anne sutu ve mama verıyordum 3. aydan sonra mamayı bır daha hıc almadı su an 8 aylık bu zaman kadar anne sutuverdım sutum yetıyordu fakat arktık gecelerı sureklı uyanıp emıyor fakateskısı kadar sutum yok bu yüzden ac kalıyormama vermeye çalışıyorum aptamılhipp sma mamalarını deneıdm bıberonları degıstırdım mamanın bır damlatadını aldığı anda hemen püskürüyor ek gıdalarla beslenmesiyle ılgılı hıc bır sorunumuz yok herseyı yıyor fakat mamayı bır turlu yedıremıyorum benım gıbı olan arkadaşlar sız neler yaptınız

Ek gida yi zaten saglam yiyo sadece geceleri ek guda veremiyorum geceleri cok emmek istiyo

Ek gida yi zaten saglam yiyo sadece geceleri ek guda veremiyorum geceleri cok emmek istiyo
büyük oğlum geceleri bir biberon mama yerdi rahat uyurdı. küçük ise hiç mama almadı hatta gece su bile içmiyor sık uyanıyordu. kaşık mamaları yiyor mu? Hipp'in yulaflı maması hem tok tutuyor hem de bebekler genelde seviyor

Hippin butun jasik mamalarini verdim gece yiyor 1 saat sonra emmek icin geri uyaniyor

bende aynı durumdayım. sütüm azaldı mama vermem lazım. kızım 6 aylık yemiyor. zorlayınca da kusuyor.doktora götürdüm ugrasacan diyor da olmuyor. her markayı denedim almıyor. psikolojim bozuldu iyice yani. kızm zayıf birde. geçen gün ağladım ya yemiyor diye

Back
X