bebğimin hareketleri azaldı mı anlamadım

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
Birkaç hafta öncesinde akşam saatlernde pıt pıt bir sürü tekme atardı Şimdi öyle atmıyor ama dalgalanıyor sanki dönüyor gibi hissedediyorum. Ama çok sık değil bekliyorum r esmen hareket etsin diye Tekme hissetmiyorum pek.Normal mi bu değişiklik?:53:

Son düzenleme:
Birkaç hafta öncesinde akşam saatlernde pıt pıt bir sürü tekme atardı Şimdi öyle atmıyor ama dalgalanıyor sanki dönüyor gibi hissedediyorum. Ama çok sık değil bekliyorum r esmen hareket etsin diye Tekme hissetmiyorum pek.Normal mi bu değişiklik?:53:
Poziyon degistirdig icn daha az hissedebilirsin hareketlerini Tatlı bişeyler ye ben mesela muzun üstüne nutella onunda uzerine ceviz serpistirip yerdim enerji patlaması yasardi bebeğim

Slm diar,
Yazdiklarini okuyuca icime su serpildi, dun gece nerdeyse hic uyumadim bebegim neden oynamiyor diye. Benim oglum normalde cok cok hareketliydi, hele babasi elini koyunca karnima cosuyordu. Ama dün geceden beri nerdeyse hic oynamiyor, hatta o kadar endiselendimki hastaneye bile gitmeyi dusunsum, simdi nadirde olsa hafif tekmeliyor,yazdiklarini okuyunca ve dogum tarihlerimizde ayni olunca acaba normalmi diye dusunmeye basladim. Ins korktugumuz gibi birsey yoktur.

Back
X