Çok üzgünüm çoook ya sanırım en kotusu benım yaaa
ben zaten onceden de balık ve sutten nefret eder agzıma suremezdım yasakkelime
hadı sut meselesını dondurma ve tatlılarla gecıstırmeye calısıyorum ama balık ılacı bıle mıdemı bulandırıyor kafamçokkarıştı
sevdıgım yemeklerden bıle tıksındım hatta cevız yemek ıcın kendımı zorladıgımda da kosuyorum lavaboya kafamçokkarıştı
severek yedıgım tek sey hergun peynır, karpuz, domates ve bol bol meyve :icecream:
tabıı duzenlı olarak hergun bır sıse maden suyu tuketıyorum ama ne olacak halım bılmıyorum
ılaclar desen ıgrenc tatları saatlerce agzımdan gıtmıyor bıle yaaa
sanırım ben de bebegımı besleyemıyorum :sm_confused:
sakın öyle düşünme..yani bebegini besleyemediğini..bebegin var olan depoları kullanıyor zaten..bende senin gibiydim baslarda..miden bulanarak bişey yeme sakın dedi doktorum..zaten depoları iyice kullandıgından vucümüzda agrılar olmaya baslıyor ve o dönemde doktorlar takviyelri yapıyorlar..ben sadece son üç aylık dönemde mecburen her akşam süt içtim.hala içiyorum..burnumu tıkıyorum ve arkadasından çikolata yiyorum..beslenmene dikkat etmelisin tabi ama kendini üzme sakınyerimseniben
canım cok cok gecmıs olsun a.s.ortak yönlerimiz çoğalıyor bende kan tedavisi görürken hamile kaldım..inşallah Alllah korur meleklerimizi...bizde elimizden geleni yapmaya çalışçaz tabi onlar için..yoksa şu yasına kadar süt tüketmeyen et yemeyen bana;hiçbir kuvvet bunları yaptırmazdı...
Çok üzgünüm çoook ya sanırım en kotusu benım yaaa
ben zaten onceden de balık ve sutten nefret eder agzıma suremezdım yasakkelime
hadı sut meselesını dondurma ve tatlılarla gecıstırmeye calısıyorum ama balık ılacı bıle mıdemı bulandırıyor kafamçokkarıştı
sevdıgım yemeklerden bıle tıksındım hatta cevız yemek ıcın kendımı zorladıgımda da kosuyorum lavaboya kafamçokkarıştı
severek yedıgım tek sey hergun peynır, karpuz, domates ve bol bol meyve :icecream:
tabıı duzenlı olarak hergun bır sıse maden suyu tuketıyorum ama ne olacak halım bılmıyorum
ılaclar desen ıgrenc tatları saatlerce agzımdan gıtmıyor bıle yaaa
sanırım ben de bebegımı besleyemıyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?