bebğin gelişiminin önden gitmesi

dabbe23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
78
3
28
İstanbul
kızlar merhaba benim size sorum olacak.internette yaptığım hamilelik haftası hesaplayıcılarına göre 32 haftalık hamileyim.ama dün doktora gittim 35 haftalık diyolar hangisi doğru acaba.doktorum 38 haftada gel sezeryanla bebeği alalım dedi bebek ters duruyormuş böyle bişey yaşayan oldumu bilgi verirmisiniz kafam çok karışık:KK31:

kızlar merhaba benim size sorum olacak.internette yaptığım hamilelik haftası hesaplayıcılarına göre 32 haftalık hamileyim.ama dün doktora gittim 35 haftalık diyolar hangisi doğru acaba.doktorum 38 haftada gel sezeryanla bebeği alalım dedi bebek ters duruyormuş böyle bişey yaşayan oldumu bilgi verirmisiniz kafam çok karışık:KK31:
oncekı haftakı kontrollerde de hep ondemıydı kı

Bence başka doktorlara da git sezeryan önemli bi karar. Ultrasonda genelde fazla çıkıyo diye biliyorum ama 3 hafta ileri olanı ilk defa duyuyorum

bebişş gelişimini hemen tamamlayıp erkenden kavuşmak istiyor annesine ozaman:nazar::KK46:

doktorun bir hata yapacağını sanmıyorum bazen gelişim daha geride yada önde olabiliyor eger doktorunuda güveniyorsan sorun :KK51:

kızlar hem doplerr usg ye girdim hemde normal usg ikisindede aynı ama sata göre 32. hafta doktorun hesabına göre 38. haftada sezeryan olmam sıkıntı yaratırmı acaba???

Back
X