Bebiişş isteyen anne adayları buraya..

serhat_tugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
57
11
3
27
Hamile kalmak isteyen anne adayları bildiklerinizi paylaşırmısınız veya ben bunları denedim ve hamile kaldım diyenler buraya yazarsanız hem hepimiz bilgileniriz.. bebek isteyen bebiş özlemi çeken anne adaylarını bekliyorum :)

Yakı bandını denedim, ateş ölçme yöntemini denedim, yastık koyma, bacakları dikme, çörekotu-bal-tarçın kürü bu ay ovi testine başlicm bat geçince ki inş gelmez :) hayıt tohumunu denicm bu ay da olmzsa bde bklmm :) 7 aydr böyle gdyo bnde durumlar

Zemzem suyuna 41 defa meryem suresi okuyup için.
Bakın bu söylediklerimi dikkate alın benim annemin 10 sene olmamış ve hocaya gitmiş 3 harfliler babama aşıkmış ve bebek.olmasina izin vermiyormuş. Her evde 3 harfli vardir. Kiyafetinizi cikarirken . Yemege baslarken. Banyoya Tuvalete girerken her ise baslarken Bismillah cekin onlardan korunun.Evde kesinlikle çıplak gezmeyin. Anneme hoca bunlardan bahsetmis Bir su vermiş Subyan muskasi vermiş Annem o suyu denilen zamanlarda icmis. Fakat hoca ilk bebegin dusecek demis ama olur artik icin rahat etsin olacak demis.Ilk ay dusurmus ikinci ay 10 yil sonra kendiliginden olmus. Ve gitmedigi doktor kalmamis. Hic bir problemim yok diyorsaniz şoyle bi surum var bu olaylara bizzat şahidim Ama Allah boyle seylere gerek bile duydurmasin.Insaallah tez zamanda alirsinz kucaginiza ☺

Kizlar cok akliniza takmayin surekli onu dusunmeyin.iliskiye cocuk yapmak icin girmeyin.pskolojik olarakta olmuyor.biraz unutmaya calisin.kendiliginden olacaktir

Zemzem suyuna 41 defa meryem suresi okuyup için.
Bakın bu söylediklerimi dikkate alın benim annemin 10 sene olmamış ve hocaya gitmiş 3 harfliler babama aşıkmış ve bebek.olmasina izin vermiyormuş. Her evde 3 harfli vardir. Kiyafetinizi cikarirken . Yemege baslarken. Banyoya Tuvalete girerken her ise baslarken Bismillah cekin onlardan korunun.Evde kesinlikle çıplak gezmeyin. Anneme hoca bunlardan bahsetmis Bir su vermiş Subyan muskasi vermiş Annem o suyu denilen zamanlarda icmis. Fakat hoca ilk bebegin dusecek demis ama olur artik icin rahat etsin olacak demis.Ilk ay dusurmus ikinci ay 10 yil sonra kendiliginden olmus. Ve gitmedigi doktor kalmamis. Hic bir problemim yok diyorsaniz şoyle bi surum var bu olaylara bizzat şahidim Ama Allah boyle seylere gerek bile duydurmasin.Insaallah tez zamanda alirsinz kucaginiza ☺
Ama.bence hoca falan pek girmeyin bu işlere yapmaniz gerekn bol bol dua . Tabi annemin basina gelenler bunlar ama.kim.bilir kader Hersey Allah tarafindan.bol bol dua etmis Annem Allah.ol.demis olmus. Siz hoca dan.once bol dua . Bol.kuran Insaallah olur birde iliskiye girerken.besmele ve esinizle birlikte 3 ihlas suresi ila girmeniz daha hayirli olur.Insaallah tez zamanda olur.Hocaya guvenmeyenlerde oluyor oladabilir bn.annemin basina gelenleri anlatmak istedim Hucaya gidin.demiyorum dememdeAnlatmak.istedigim.asil konu Babam ayiptir soylemesi pek dikkat etmezmis siz dikkat edin evde ciplak gezmeyin.

Soğan suyu, hayit suyu, bal tarçın çörek otu, kuru incir, bele kupa ve yakı, besmeleyi bir kağıda yazıp üzerinde taşımak, ve klasik ovu takipleri (dr kontrolünde) pozisyon falan.....
Beş yıldır bunları denedim. Parende de atsam vakti zamanı gelmeyince olmayacak. Hayırlısı olsun ne deyim.

Soğan suyu, hayit suyu, bal tarçın çörek otu, kuru incir, bele kupa ve yakı, besmeleyi bir kağıda yazıp üzerinde taşımak, ve klasik ovu takipleri (dr kontrolünde) pozisyon falan.....
Beş yıldır bunları denedim. Parende de atsam vakti zamanı gelmeyince olmayacak. Hayırlısı olsun ne deyim.
Amin insaallah hayirli olur umarim tez zamanda nasip olsun. ve yapilan stres bile bebek oluşumunu etkiliyormuş . Ben 1 sene yirrtttim kendimi fakat sonra dedim olursa olur ilk yildonumumde hamileymisim Rabbim herkese nasip etsin

Amin insaallah hayirli olur umarim tez zamanda nasip olsun. ve yapilan stres bile bebek oluşumunu etkiliyormuş . Ben 1 sene yirrtttim kendimi fakat sonra dedim olursa olur ilk yildonumumde hamileymisim Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım ne guzel Rabbim çok aratmamis. Evladina ve ailene hayırlı ömür versin Rabbim. Ben de uzun yıllar doktor doktor gezmekten testlerde negatifi görmekten o kadar yildim ki artık zamanının gelmesini bekliyorum sabır ve DUA ile.

Ama.bence hoca falan pek girmeyin bu işlere yapmaniz gerekn bol bol dua . Tabi annemin basina gelenler bunlar ama.kim.bilir kader Hersey Allah tarafindan.bol bol dua etmis Annem Allah.ol.demis olmus. Siz hoca dan.once bol dua . Bol.kuran Insaallah olur birde iliskiye girerken.besmele ve esinizle birlikte 3 ihlas suresi ila girmeniz daha hayirli olur.Insaallah tez zamanda olur.Hocaya guvenmeyenlerde oluyor oladabilir bn.annemin basina gelenleri anlatmak istedim Hucaya gidin.demiyorum dememdeAnlatmak.istedigim.asil konu Babam ayiptir soylemesi pek dikkat etmezmis siz dikkat edin evde ciplak gezmeyin.
Cnm guzel anlatmissin bende ekleme yapayim. Evde sirkeyi eksik tutmamak en onemlisi bence. Ben evimin her yerini sirkeyle silerim. Camasir makinamada dokerim sirke camasirlari yikamak icin. Denemedim ama dusta bile sirkeli su ile dus almak onemliymis bunlari yapinca Allah'in izniyle musallat olamiyorlarmis. Ayrica benim denedigim yontem 2 gunde 1 kere iliski yasamak. Birde esim iliski bitminden sonra ileri geri yapmadi o ay hamile kaldim. .Bu biraz ayip ama soyluyorum ki boyle yapanlar varsa yapmasin birde bunu denesin. Birde o ay cok meyve tukettik bunun etkisi var midir bilmem ama bunuda soyleyim.Benim sonu husran oldu gebeligin ( kimyasal gebelik) ama insAllah bizlerinde bebisleri olucak :)

Cnm guzel anlatmissin bende ekleme yapayim. Evde sirkeyi eksik tutmamak en onemlisi bence. Ben evimin her yerini sirkeyle silerim. Camasir makinamada dokerim sirke camasirlari yikamak icin. Denemedim ama dusta bile sirkeli su ile dus almak onemliymis bunlari yapinca Allah'in izniyle musallat olamiyorlarmis. Ayrica benim denedigim yontem 2 gunde 1 kere iliski yasamak. Birde esim iliski bitminden sonra ileri geri yapmadim o ay hamile kaldim. O ay cok meyvede yemistik bununda etkisi var midir bilmem ama yinde soyleyim.Bu biraz ayip ama soyluyorum ki boyle yapanlar varsa yapmasin birde bunu denesin. Benim sonu husran oldu gebeligin ( kimyasal gebelik) ama insAllah bizlerinde bebisleri olucak :)
Aynen canim onu unutmusum bak birde banyo iki kolinu actigimda ellerin duvara degecek daha genis cikarsa yaninda bulunurlarmis hatta peştemal ile giriyolar genis banyosu.olanlar. Dusakabin.en.onemlisi bence . Sirmeyi iciyorlar bi cay kaşıgi mideye kotu okunmus yiyecek varsa o giderilsin diye temizlik yaparken sirke bulasik camasrda sirke ...Ve banyoya girmeden.once sprey ile sirke etrafa sıkın daha sonra Ayetl.kursi okuyun Tabi.okuyacak durumdaysanizInsaallah tez zamanda olur

Inanırmısınız acayip stres yapıyorum ben bi an önce olsun istiyorum ben genellikle ilişkiden sonra yastık koyup bacaklarımı dikiyorum uzun süre ama bizim ki büyük ihtimal her gün yaptığımız için olmuyor yada yaşımdan dolayı bilemiyorum.. ama daha denemelere devam tabi pes etmek yok ;) ben öyle hormon testi falan yaptırmadım ama jinekolojiye gittim alttan muayene oldum bi sorun çıkmadı kansızlık da yokmuş olurum heralde değil mi kızlar ;)

Inanırmısınız acayip stres yapıyorum ben bi an önce olsun istiyorum ben genellikle ilişkiden sonra yastık koyup bacaklarımı dikiyorum uzun süre ama bizim ki büyük ihtimal her gün yaptığımız için olmuyor yada yaşımdan dolayı bilemiyorum.. ama daha denemelere devam tabi pes etmek yok :KK66: ben öyle hormon testi falan yaptırmadım ama jinekolojiye gittim alttan muayene oldum bi sorun çıkmadı kansızlık da yokmuş olurum heralde değil mi kızlar :KK66:
Insaallah canim Yaradandan umudunu kesme . Hayirlisini iste

Aynen canim onu unutmusum bak birde banyo iki kolinu actigimda ellerin duvara degecek daha genis cikarsa yaninda bulunurlarmis hatta peştemal ile giriyolar genis banyosu.olanlar. Dusakabin.en.onemlisi bence . Sirmeyi iciyorlar bi cay kaşıgi mideye kotu okunmus yiyecek varsa o giderilsin diye temizlik yaparken sirke bulasik camasrda sirke ...Ve banyoya girmeden.once sprey ile sirke etrafa sıkın daha sonra Ayetl.kursi okuyun Tabi.okuyacak durumdaysanizInsaallah tez zamanda olur
Aminn cnm

Kizlar bide olsunda artik ne.olursa olsun demeyin hayirlisini.isteyin, Bi tanidigim ila kayinvalidesi dalga gecmis surekli Allah verde.ne verirsen ver sunun agzina.laf verme demis ve 3 evladi olmus 3bude engelli imis.bildigim.kadariyla..

Kızlar merhabalar tabiki bebek istiyorum. Adetim bu ay 3 gün gecikti. Bu akşam kan testi verdim. 0.5 çıktı yani negatif Acaba adeti olmassam tekrar baktırsam mı geç döllenme olabilir mi acaba. Oğlumda geç döllenmeyle olmuştu. Adet gecikmesinin 5. Günü 31 ile öğrenmiştim. Ne olacak acaba bu merakım

Kızlar merhabalar tabiki bebek istiyorum. Adetim bu ay 3 gün gecikti. Bu akşam kan testi verdim. 0.5 çıktı yani negatif Acaba adeti olmassam tekrar baktırsam mı geç döllenme olabilir mi acaba. Oğlumda geç döllenmeyle olmuştu. Adet gecikmesinin 5. Günü 31 ile öğrenmiştim. Ne olacak acaba bu merakım
Canim pek sanmiyorum 3 gun gecmis bendede gec dollenme vardi test yaptim 10 gunluk cikti 1 aylik.olmasi gerekirken fakat hani 3 veya 4 vs cikmis.olsaydi hani.bir.umut fakat 3 gun gecmis ve hala 0 ise pek sanmam ama Allahdan.umut kesilmez ama gec dollenme.olsaydi 3 gn gecikmeyle kendini yine bi.sekilde demem gibi beta 2.3.4 ila belli ederdi.

Back
X