Umarım kırıcı incitici olmaz ancak sadece bebeği olan hanımlardan yorum bekliyorum. Sebebi bekarken buralarda çok bilmiş bilmiş yorumlar yapmam, ama aynı durumu yaşayınca öyle ahkam kesmekle olmuyormuş diyerek tükürdüğümü yalamam oldu. Bu uyarıyı geçmesem tüm konu bakamıyorsan doğurma kardeşim diyen yorumlarla dolup taşacak

kimseyi incitmek amacım yoktur.
Hanımlar 4 aylık olmak üzere bebeğim var. Eşim hekim ve bebek bakımına yardımcı oluyor. Ancak 24 saatlik bir nöbetten önce uyumuş olması gerekiyor. 24 saatin 3 saati falan anca dinlenebiliyor ki bu hasta bakmak için çok sağlıksız bir süre. İşten eve geldiğinde de çok yorgun oluyor ve ister istemez uyumak istiyor. Beni de nöbete gitmeden anneme bırakıyor ve uyandıktan sonra gelip alıyor. Buraya kadar sorun yok.
Asıl sorun annemin aşırı anaç olması. Bizim için veremeyeceği şey yoktur. Aşırı fedakardır. Benden de bu aşırılığı bekliyor. Ancak ben kendime de zaman ayırmak istiyorum. Bebeğim gece 4-5 saat kadar tek parçalık bir uyku yapıyor. Ben de bu sayede dinleniyorum. Ama annem bebek uykusunda ıh dese emzir diye beni kaldırıyor. Ben de uykusuz kalınca çok sinirleniyorum. Kendi evimde kalmak istiyorum. Ancak bu sefer de bebeğim sürekli kucakta durmak istiyor ve kolum bileğim belim her yerim ağrıyor. Yemeğimi yiyecek zamanı zor buluyorum. 16.00 da kahvaltı ettiğim oluyor.
Ben ne yapayım canım analar? Ya yorgunluğu seçeceğim ya da uykusuzluğu. Anneme birkaç kez anlatmaya çalıştım ancak tamam kızım diyor ama bebişe dayanamıyor, ben o çileyi çekmeliyim onun gözünde. 12 de zorla uyutup, kendim de bayıldığım uykudan 02.15 de uyandırdı. 05.10 olmuş hala uyuyamıyorum, hem sıcak etkiledi hem de saate bakıp 2 olduğunu görünce moralim bozuldu. Ben de saat 5-6 zannediyorum, uyanmadan saati kontrol etme şansım yok.