Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 37 haftayı bitirdim bebişim 3 kiloyu geçmişş.35 haftalık ken 2600 kiloydu.maşallah 2 haftada 400gr almış

biz de 36.haftadayız kilomuz 2615:)

24+4 de 625 gr di oğluşum...

dün gittik 31 cm. 930 gr.bebişim

bende 24+5 te gittim yani 2 hafta önce 960 gr bebeğim 2 hafta önde gidiyomuş allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin

benim paşamda 37 haftalıkken 3,150 kiloydu p.tesi doğumum var bakalım kaç kilo doğcak çok meraktayım

benim paşamda 37 haftalıkken 3,150 kiloydu p.tesi doğumum var bakalım kaç kilo doğcak çok meraktayım

ya ne güzel bebeğine kavuşucan p.tesi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

benim bebisimin agirligini bilmiyorum ama ben 17 haftada gittim 11cm büyüklügündeymsi:)
birdaha ki sefere kilosunu da soracagim

ben dun gittim kızlar 30 hafta6 gunluğum şuan ve kilosu 1 kilo 700 gram iyimi doktor alır daha ddi

benimde bebişim 31 haftalık ve 1.450 kg dedi doktor sanırım şimdilik iyi gidiyor :)

benım bebğimde 28 haftalık iken 1500 gr dı.doktor bıraz önde gidiyor kilosu dedı ama şimdi 31 haftalık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…