Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
34 haftalıkken 2700 gr dı bebeğim.Şu an ne kadar bilmiyorum..ama ultrasonların yanılma paylarıda varmış arkadşlar.
Bana bebeğimin büyük olduğunu söyledi dr, başka dr ise yanılma payı olabilir normal bebeğin dedi. 300,400 gr yanılma payı oluyormuş..

36. haftada 2700 dü. dr normal olduğunu söyledi..

30 haftalıkken 1600 gramdı şimdi 34+4 2500 olmuştur kaan kocatepenın hafta hafta hamılelık bolumunu takıp edıorum orda her hafta bebegin olması gereken ortalama agırlıgı verıo benımkı rutınde 200 gram fazlası var:))) ondan fazlada şişmesin rutinde gitsin onu bide dogurmak var korkumda dogurmaktan yana değil problem çıkarıp sezeryan olmak a & f 37 haftalıkken 2900 demiş allah yardımcın olsun arkadaşım benım arkadaşımda 4250 grm 57 cm cocuk dogurdu 38 haftalıkkken gelişimi onde gittigi için beklemediler 40 haftayı dusunun o cocuk 40 haftaya kalsa nolurdu

genelde dogduklarında doktorun verdigi kilonun ustunde dogarmış bebekler

bizde 33 haftalığız ve 2100 gr mız..nasıl sizce arkadaşlar?doktorrumz iyi dedi ama sanki bana küçükmüş gibi geliyor..son ay ne kadar daha alırız.sağlıklı olsun da zayıf olsa da olur tabii..

iyisin tabiki benim 32 hafta bitiminde 1640 dı

benim bebişim 36 haftalıkken 2420 gr idi yarın 37 hafta raporumu almaya gideceğim bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum ama son zamanlar hiç iyi beslenmiyorum malesef günde iki öğün çok üzülüyorum yiyesim gelmiyor, cevizi sütü de kestim hayırlısı bakalım. benim kızım minyon muş, doktor 1 hafta geriden geliyor dedi ama minyon olduğu içinmiş, sağlık problemi yok dedi çok şükür

bizde 33 haftalığız ve 2100 gr mız..nasıl sizce arkadaşlar?doktorrumz iyi dedi ama sanki bana küçükmüş gibi geliyor..son ay ne kadar daha alırız.sağlıklı olsun da zayıf olsa da olur tabii..

ne küçüğü bebeğinin kilosu oldukça iyi maşallah hatta 4 kilo doğurursun herhalde...

30+0 da bebişim 1700 gr, boyuda 40cm

Son düzenleme:
40. haftamızdayız, bebişim 3300 ila 3500 gr arası ağırlıktaymış.

39+0 da 3500 ile 3900 arası doğar dedi dr 38. hafta başında 3600 gr dı perşembe günü 40 doluyor bakalım ne diycek ya da doğurcam görcem :)

benim kizim cok kucuk, 33+1 de 1700-1800 gram di. carsamba gunu tekrar kontrolumuz var, bakalim 2 kg ya ulasacakmi..

enkucuk benım kızım sanırım henuz 18 haftalık 200 gr boyuda bır kalem boyu dedı doktor:))allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsn ıns.

bende 32. haftamdayım benim kuzum biraz şişko sanırım 2.272 gr:)

benim bu kızımda ablası gibi çiroz büyücek anne karnında belli oldu
25. haftada 660 gr..minnak bişi
neyse nasılsa doğunca tosuncuk oluyorlar

19+2 haftalık 273 gr kızım

32+0 da kızım 2kilo 150gr.

34+1 de 2600 gr 48 cm idi canım kızım.
geçen hafta ölçmedi dr.bakalım bu hafta yani 15 gün sonra kaç kilo olmuş.

benim 21 haftalık 400 gram küçücügüm o benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…