Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar sizi üzmek istemem ama yanılma oaylarını unutmayın bnm bebegim 36 haftalık dogdu hergün nerdeyse doktora gittim 4 kilo en az 3.500 kilo dedi profda baktı aynılarını ddi bebegim bi dogdu 2750 gr bol bol yiyin

benimle senin ölçüleri hemen hemen aynı geldi. kızımın doğum kilosu 40 haftada 2866 dı. şimdi oğlum olacak oda düşük doğum kilolu doğacak diye korkuyorum. sorim dedim.

Canim bebeği sağlıklı yapan kilosu değildir. Eger gelişimine bağlı olarak bir zayıflık yoksa hic farketmez. Önemli olan sağlığı. Ben 2 kilo dogmusum. Şimdi 173 cm boyundayim. Görenler inanmaz. Ayrica bebek kilo alsın diye gereksiz şeyler yemek anneye zarar. Bebeği besleyecek olan kalsiyum ( sut, yoğurt, ayran, peynir), protein ( kırmızı et, balık, tavuk). Onun dışında karbonhidratlı yiyecekler anneye yükten başka birsey degil. Birde bol sebze meyve tüketimi.

SaBahları aç karnına ceviz ve badem muz portakal yiyin bebege çok kilo yapıyo arkadaşlar size önerim verilen ilaçlarıda aksatmayın ben hiç içmedim şimdi domar domar şaçım dökülüyonayrıca kan ilaçınada başlayın dogum sonrası için

En son gıttıgımde 25+2 haftakıkken 850gr dı oğluşum😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

36haftamda 3100gr ama arkadasta belirtmis usg olcmleri cok yaniltici olabiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24. Haftada 678 gr dı. Şimdi 26. Haftadayız haftaya kontrolümüz 😊💕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

32+1 de 1700 33+1 de 1800 34+5 de 2400

Son düzenleme:
31+4 1600 gr
33+1 1900 gr
35+1 2700 gr buraya kadar hersey guzel gıderken.
37+3 bebegım 2800 gr dı sadece 100 gr almıstı cook uzuldum doktor bısey olmaz dedı ama neden boyle oldu anlamadım ;(

ben de geçen hafta kontrole gittiğimde normalden 100 gr az dedi nasıl üzüldümm anlatamam ben kilo almışım bebişim de yeterli miktarda almamış bu hafta bol süt ceviz kuru üzüm yedim haftaya cumartesi gidicem bi daha kontrole inşallah yediklerim işe yaramıştır

22 haftaık ve 370 gram çok üzügnüm ne yememlazım yarıdm edinnnnnnnnnnnnnn

20. haftada 365 gr. ve 23 cm. dedi doktor amcamız.. :) Şimdi kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum..

24+0 da 750 gram
29+0 da 1.500
34+0 da 2.650
36+0 da 3.150
38 de dogum yapcam bklim ne kadar olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21+1 Haftalıkken, kontrolümüz vardı. Kilosu 459 gr, boyu 28cm'di. Üzerinden 10 gün geçti ve bir daha ki kontrol 2 Ağustos'ta ne olacak bakalım

36 +1 günlük 2700 gr. Doktor sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…