- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.341
Iyi sabahlar kizlaaar.. Burda gece 12 su an. Iki gundur sehir disindaydik, daha eve yeni girdik. Eminim sayfalar aldi gitti, sohbet her zamanki gibi koyuydu. Eskiye bakamicam kusura bakmayin, hemen yaticam cok yorulduk. Hepinizi opuyorum..
Dun bir arkadasim dogum yapti. Allah herkese oyle dogum nasip etsin. 4te beni aradi hastaneye gittim. uyudu biraz. esi dedi sen eve git bosuna baklama. ben ararim dedi. aksam 8.30 da aradim. acsaniz yemek getirecegim diye. yok dedi ben yedim, hamilemiz de uyuyordu o sirada. 1 saat sonra bir aradim. bebek gelmis:) uyurken sanci ile uynamis. rahim acilmis hemen. 20 dakika icinde dogdu:) oglumuz 2.700 kg falan. kucuk biraz ondan da kolay dogdu ama onemli degil. kucuk bebek daha cabuk toparlar kendini.
cok tatliii. gorseniz minnacik. annesini gogsunde uyuyor ellerini onune koyup. alirsak miyavliyor. yani agliyor ama oyle bir agliyor ki sanarsaniz kedi miyavliyor.
Kizcagiz hamileliginde cok cekti. hep kanamasi oldu ama Allah dogumunu kolay verdi. Allah tum arkadaslara oyle dogum nasip etsin.
günaydın kızlar bana morel verdiniz sagolun valla kk olmasa herhalde daha çok sıkıntı geçirecegim en azından burada sizlerle yazışmak birazdaha hafifletiyor rabbim hepimize iyi bir hamilelik kolay bir dogum ve en önemlisi saglıklı hayırlı evlat versin inşallah
cerencim akşam admın evi terketmesiyle son buldu şiddett. valla giremeden edemiyorum bakın sizin mide ağrılarınız rüyama girdi rüyamda kusuyodum :mymeka:
umutfurkan hoşgeldin canım
ay evet evet gelcekteki halim olmalı hihoyyyt
ay sabah sabah çok güldüm patron geldi ben yerimde değilim ya bi pc buldum sizinleyim beni arıyo patron odalarda tek tek burcu nerde diye kaydirigubbakcemile3
nee etçen burcuyu burdayım işte ne var diyeydin kaydirigubbakcemile3
zaten varya boşuna geldim badana boya parke yapılıo benim ne işim vrsa sanki hemen bitcekde masamı düzenlicem işim bu sabah sabah kocam evde uyyo ne güsel senağlama
evet acayip sinir bozucu kalkana kadar zaten varya işkence çektim resmen havada karanlık oluyor ya patron çağırdı mecburen geldim artık kaçda çıkarım bilmemfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?