Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bu hızla giderse
15 tercih var
yaklaşık 2-3 saat sürer tercih yapmam
e bi de zeynep faktörü var tabi
onu da eklersek
5-6 ya çıkarkaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemus
yap hadi bakalım tercihlerini Allah rast getirsin şansın bol olsun :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

sağol ablam
deminden beri anca 1.tercihi yazabildim
ay inş uğurlu gelirsinizde atanırım bu seferrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
iiiiiiiiiiinnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh canım
ay valla çok özlemişim sizleriiiiiiopuyorumnanaktan
ben de özlemişim valla :)

diğer elemanın ingilizcesi var mıymış canım?
evet ablacım patronalr biliyo birde ihracat departmanındaki kız biliyo ama şimdi onalr dışarda başka bilen kimse yok burda

ay valla çok özlemişim sizleriiiiiiopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni çok özlemişiz canım yaa

zeynebim kalktı sonra görürürşüzzzzzzz

ayy kuzucuk uyandı opuyorumnanaktan
hemen iki pişpiş yap tercihlere geri dön canım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız ben dün sabah çıkıp evden akşam 10 buçukta geldim hemen duşa önceki akşamdanberi başım agryordu zaten sabahta erken kalkıp hastaneye gittim tahlilleri verdim ama çarş ba ögleden sonra veriyorlarmış bizde o saatte yolda olacaz artık doktorun sekreteriyle konuşim yoksa geldikten sonra alalım sonuçları diye.durum böyle..sigortadan daha önceki rapor paramı alamamıştım onuda hallettim analık raporu diye görünüyormuş halbuki hastalıktan almıştım neyse halloldu çarş onuda alabilecem..bugün yine işlerim olacak valiz hazırlama bir kaç çamaşır yıkıyorum kuruması lazım dışarı çıkmamda lazım işim var yogun olcak benim için..işin kötü pek tadım yok hafif başım agrıyor uyuyamıyorumda dün yine uyudum ama ..neyse makina bitsin asayım olmadı biraz yan komşuya geçerim evde olunca duramıuorum iş yada bilg başında..kafam dagılsın azcık.

cemremizde gelmiş ne güzel :teytey::teytey::teytey::teytey:teker teker kavuşuyoruz yavrularımıza..

hoşgeldin canımmm
sonuçların iyi çıakr işallahh :Saruboceq:
ohh tatil hazılrığı var evde ne güzell çok yorma kendini canım

güzelim geçmiş olsun, baş ağrısı çok kötü gerçekten... gözün aydın, parayı alabilmişsin sigortadan, amma uğraştırıyorlar insanı ya, hayret yani... inşallah sonuçlar iyi çıkacak hayatım, eğer doktrouna fakslarlarsa sonuçları ondan da öğrenebilirsin telefonla :) neyse hadi bakalım çok yormadan hazırlan bakalım, kendine dikkat et canım :) görüşemezsek, şimdiden iyi yolculuklar güzelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…