- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #38.021
açıldı açıldıııııııııııııııııııııııııııııııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kim tutar beni hemen yapam şu tercihleri zeynep uyurken:hooray:
valla çocuk inigilizce ağlayarak gelcek :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:valla çocuk inigilizce ağlayarak gelcek :roflol::roflol:
hadi bakalım, gözün aydın, inşallah halledersin çabucak :)
bu hızla giderse
15 tercih var
yaklaşık 2-3 saat sürer tercih yapmam
e bi de zeynep faktörü var tabi
onu da eklersek
5-6 ya çıkarkaydirigubbakcemile3
iiiiiiiiiiinnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh canım
:roflol::roflol::roflol:
sağol ablam
deminden beri anca 1.tercihi yazabildim
ay inş uğurlu gelirsinizde atanırım bu seferrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
ben de özlemişim valla :)ay valla çok özlemişim sizleriiiiiiopuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun, inşallah hızlı bir şekilde halledersin canım :)
amin aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3.tercihi yapamadım daha takıldı kaldıklava: klava: klava:
:1no2: inşallah bugün halledersin canım :)of yaw servis kullanılamaz diyoooooooklava: klava:
görüşürüz, kolay gelsin :)zeynebim kalktı sonra görürürşüzzzzzzz
evet ablacım patronalr biliyo birde ihracat departmanındaki kız biliyo ama şimdi onalr dışarda başka bilen kimse yok burdadiğer elemanın ingilizcesi var mıymış canım?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay valla çok özlemişim sizleriiiiiiopuyorumnanaktan
zeynebim kalktı sonra görürürşüzzzzzzz
slm kızlar nasılsınız ben dün sabah çıkıp evden akşam 10 buçukta geldim hemen duşa önceki akşamdanberi başım agryordu zaten sabahta erken kalkıp hastaneye gittim tahlilleri verdim ama çarş ba ögleden sonra veriyorlarmış bizde o saatte yolda olacaz artık doktorun sekreteriyle konuşim yoksa geldikten sonra alalım sonuçları diye.durum böyle..sigortadan daha önceki rapor paramı alamamıştım onuda hallettim analık raporu diye görünüyormuş halbuki hastalıktan almıştım neyse halloldu çarş onuda alabilecem..bugün yine işlerim olacak valiz hazırlama bir kaç çamaşır yıkıyorum kuruması lazım dışarı çıkmamda lazım işim var yogun olcak benim için..işin kötü pek tadım yok hafif başım agrıyor uyuyamıyorumda dün yine uyudum ama ..neyse makina bitsin asayım olmadı biraz yan komşuya geçerim evde olunca duramıuorum iş yada bilg başında..kafam dagılsın azcık.
cemremizde gelmiş ne güzel :teytey::teytey::teytey::teytey:teker teker kavuşuyoruz yavrularımıza..
slm kızlar nasılsınız ben dün sabah çıkıp evden akşam 10 buçukta geldim hemen duşa önceki akşamdanberi başım agryordu zaten sabahta erken kalkıp hastaneye gittim tahlilleri verdim ama çarş ba ögleden sonra veriyorlarmış bizde o saatte yolda olacaz artık doktorun sekreteriyle konuşim yoksa geldikten sonra alalım sonuçları diye.durum böyle..sigortadan daha önceki rapor paramı alamamıştım onuda hallettim analık raporu diye görünüyormuş halbuki hastalıktan almıştım neyse halloldu çarş onuda alabilecem..bugün yine işlerim olacak valiz hazırlama bir kaç çamaşır yıkıyorum kuruması lazım dışarı çıkmamda lazım işim var yogun olcak benim için..işin kötü pek tadım yok hafif başım agrıyor uyuyamıyorumda dün yine uyudum ama ..neyse makina bitsin asayım olmadı biraz yan komşuya geçerim evde olunca duramıuorum iş yada bilg başında..kafam dagılsın azcık.
cemremizde gelmiş ne güzel :teytey::teytey::teytey::teytey:teker teker kavuşuyoruz yavrularımıza..
kızlar benim Ayvalık'a gitmem lazım, öğleden sonra görüşürüz :)
slm merhabalar arkadaslar....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?