- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #38.581
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatilde) opuyorumnanaktan
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Kayra_42..................................39. Haftamızdayız (E) (30 Temmuz) {ÖMÜR}
2. Htc80......................................32. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}
3. Hgnktr ...................................30. haftamızdayız (K) (22 Eylül sonrası)
4. Bulcuk....................................29. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}
5. Gcan......................................29. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
6. Benssenb...............................26. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)
7. Mavideniz...............................24. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}
8. Sevvttaapp...............................24. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}
9. Rüzgar Deniz..........................22. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}
10. Slvmsstr................................ 17. Haftamızdayız (E) (2 Ocak 2010)
11. Jasminn_23............................14. Haftamızdayız
12. Fatos0808 ............................ 10. Haftamızdayız (20 Şubat 2010)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA}
7. İerror........................................ 12 Temmuz 2009 {CEMRE}
8. Entelliye ................................ 20 Temmuz 2009 {DORUK ALP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bende çıkıyom bi ben mi kalcam topikte alla alla:umursamaz:
iyi geceler:dilcikar:
günaydın bayanlarrr
herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorummmm zemuszemus
günaydın bayanlarrr
herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorummmm zemuszemus
günaydın kızlar, nasılsınız?
günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın?sen kaç yaşındasın şekerim.neden diye sorarsan burda çoğu sana abla diyoda merak ettimopuyorumnanaktan
daha önce cevap vermiştim ama görmedin sanırım :) 42 yaşındayım canım :) hatta 7 ay kadarcık da geçiyorum :)
sengözlerimebaksanab oooooo rüzgardenizcim bundan sonra bende sana apla diyim bari :) ben daha 26 yasındayım opuyorumnanaktan bu arada iyiyis sen nasılsın
istediğini söyleyebilirsin canım :) sağol hayatım ben de iyiyim :)
peteeeeeeek... nerelerdesin kız sen? hiç haber alamadık senden, iyi misin? bebiş nasıl? kaç haftalık oldun?mrb filiz ablaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun birtanem :)bende burdayımmmmmmzemuszemus
ama yemeğe gidiccem
şimdi aplacım benim normalde cokkk pis bi iştahsızlıgım vardı.. derken hamilelik suresınce pek olmadı ama su son 1 aydır ınanılmaz ıstahsızım tek basıma oldugum ıcın sabahları kahvaltı yapamıyorum oglen yıyemıyorum derken sabahları gevrek alıyoruz fırından sıcak sıcak hersabah gevrek ve peynır yıyorum bu aralarda reflü denen illet cıktımı fisfisfis susam mahfedıyo ama ıste yıyorum yemessem ac kalıcam yersem yedıklerım agzımda gezıyorum offf böle böle yasıyorum ıste:gitme:
bende burdayımmmmmmzemuszemus
ama yemeğe gidiccem
kızlar siz beni hatırlamadınız galiba
uzun süre oldu ben yoktum
daha önce cevap vermiştim ama görmedin sanırım :) 42 yaşındayım canım :) hatta 7 ay kadarcık da geçiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?