- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #39.441
yok kıslar uyuyabılsem uyucam zaten :umursamaz: gece gözlerım kapanana kadar otursamda 10da uyusamda sabah 8 bucukta en gec 9 da ayaktayım uykum kactımı kacıyooo :kedi:
burcucummm patronların gelıyomus olsun cicim sen gelirsin yine özletmede kendını opuyorumnanaktan
bende dün akşam kınaya gittim bizim iş yerinden bi kız evlenio dün akşam kına gecesi vardı geç yattım bi uykum var ki sormayın bu akşamda düğünü var mecbur gitcez yarın dişçi pazar gunu piknik bu ne beeee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende dün akşam kınaya gittim bizim iş yerinden bi kız evlenio dün akşam kına gecesi vardı geç yattım bi uykum var ki sormayın bu akşamda düğünü var mecbur gitcez yarın dişçi pazar gunu piknik bu ne beeee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yok kuşum yaaa geçen hafta gitcektik yaa o bu haftaya ertelendi bu pazar gitcez c.teside dişçi çağırdı ama benim bu sıcakta hiç gidesim yok arıcam bakim operasyon olmak istemiom dedikçe kontrole çağırıolar eylülde gelcem diye anlaşmıştık bu nerden çıktı hiç anlamadımkafamçokkarıştıo zaman şimdi güzelce bi kahvaltı yap yapmadıysan sütünü iç sonra bize takıl canım
kız özge genemi piknik iş yerimi yineee
sizi seviyorum gacılar zemuszemus
a.s.a.s.a.s.:1hug:sizi seviyorum gacılar zemuszemus
bisde seni seviyos fatoscum opuyorumnanaktan senden naber varmı buopuyorumnanaktan haftasonu bı planın kaydirigubbakcemile5
yok kuşum yaaa geçen hafta gitcektik yaa o bu haftaya ertelendi bu pazar gitcez c.teside dişçi çağırdı ama benim bu sıcakta hiç gidesim yok arıcam bakim operasyon olmak istemiom dedikçe kontrole çağırıolar eylülde gelcem diye anlaşmıştık bu nerden çıktı hiç anlamadımkafamçokkarıştı
sizi seviyorum gacılar zemuszemus
kocişle gezeriz bizde pazar günü cumartesi çalışıyor.haftaya tatile çıkıcaz önce bi bursa ailemin yanına sonrada denize gidicez:lepi:
kızz sendemi bizdensin bakimmmmkocişle gezeriz bizde pazar günü cumartesi çalışıyor.haftaya tatile çıkıcaz önce bi bursa ailemin yanına sonrada denize gidicez:lepi:
nenn bende ayni şeyi geçirdim aklımdann kaydirigubbakcemile5 burç öpesim geldi seni duuuu ŞenizŞenizkıııı sendemi bizim kövlüsün
neresine gelceksiniz bursanın
selam kızlar nasılsınız? :)
iyiyiz canımmm sen nasılsın? zemuszemusselam kızlar nasılsınız? :)
yıldırım canımkıııı sendemi bizim kövlüsün
neresine gelceksiniz bursanın
kızz sendemi bizdensin bakimmmm
nenn bende ayni şeyi geçirdim aklımdann kaydirigubbakcemile5 burç öpesim geldi seni duuuu ŞenizŞeniz
selam kızlar nasılsınız? :)
yıldırım canım
evet evet bursadan izmire gelin geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?