- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #40.201
moral bozmak yok :) listeye girmek ister misin? herşeye rağmen hayat devam edecek ve zamanı geldiğinde bebişleriniz gelecek :)sağolun kızlar desteğinize ihtiyacım var gerçekten çok bunaldım.. kumsal amin cnm işallah........ işallah rüzgarım:...... gelecek tarihim :22 ağustos cnm
git dinlen canım, sonra görüşürüz :) dikkat et kendinekib kzılar ben gidiyom dinleniyim uzanıyımda böbregim sancı yapıyo yine baskı var yanlarımda öpoüyorum hepinizi kocaman allah emanetsinizzzzzopuyorumnanaktan
cokacimcoook:içelim:cokacimcoook:içelim: yiyelim içelim cicim bis sallaadelikafadulden
kib kzılar ben gidiyom dinleniyim uzanıyımda böbregim sancı yapıyo yine baskı var yanlarımda öpoüyorum hepinizi kocaman allah emanetsinizzzzzopuyorumnanaktan
a.s.opuyorumnanaktanamin bitanem teşekkür ederim allah razı olsun dua eden dillere kurbanopuyorumnanaktan
hgnktr sağol cnm ama yapamıyorum işte bi yapabilsem.. kumsal allah mutluluğunuzu artırsın canım hayırlı evlatlar versin işallah..
amin canım sağol inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım ama unutma stres sıkıntı yok en hayırlı zamanda olur inşallah
aynen sala gitsin sala sala bidenem salaaaaaaaa
:içelim:hihoyyyt
rüzgarım evet ekle 22 ağustos..
kib kzılar ben gidiyom dinleniyim uzanıyımda böbregim sancı yapıyo yine baskı var yanlarımda öpoüyorum hepinizi kocaman allah emanetsinizzzzzopuyorumnanaktan
tamamdır, liste uğurlu gelecek inşallah :)rüzgarım evet ekle 22 ağustos..
inşallah hepiniz yapacaksınız alt listeye geçiş ama anlaşılan zamanı var :)aramıza hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda alt listeye geçiş yaparsınopuyorumnanaktan:Saruboceq:
hadi kıslar banada musade ii akşamlar hepinize yarın görşürüssopuyorumnanaktan
canlarım hepinize çok teşekkür ederim ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?