- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #40.741
kızlar ben geldimmmmm umarım herkes iyidir
geçmişi okuyamadım
size bişi sorup çıkıcam bilgilerinizi anlatın bana
bir arkdaşım bebek istiyor ama tüpleri tıkalıymış doktor sadece tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilceğini söylemiş bununla ilgili bilgisi olan varmı bitskisel tedavi yöntemi yada daha farklı bişeyyy
ya kıslar ya şimdi başka topiclerde geziyodum yeni hamiş olan yerle bazıları keseyi görmüş sonra kesenin içinde bebek felan görmemişler kürtaj olmuşlar,korkuyom valla kıslar ya bu iki hafta nasıl geçer,Allah korusun boş olursa ben naparım yıkılır dünyam ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff
hoşgeldin canımmm ben bugun çok yoğunum mafoldumbengünaydınnn kıslarrr bis topiş kızımla geldikkkkk opuyorumnanaktan nasılsınız bugun zemuszemus benbi geçmişi okuyım geliom
:mymeka: töbee töbeeeya kıslar ya şimdi başka topiclerde geziyodum yeni hamiş olan yerle bazıları keseyi görmüş sonra kesenin içinde bebek felan görmemişler kürtaj olmuşlar,korkuyom valla kıslar ya bu iki hafta nasıl geçer,Allah korusun boş olursa ben naparım yıkılır dünyam ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff
TEMPO Dergisi / 20-26 Haziran 2002kızlar ben geldimmmmm umarım herkes iyidir
geçmişi okuyamadım
bir arkdaşım bebek istiyor ama tüpleri tıkalıymış doktor sadece tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilceğini söylemiş bununla ilgili bilgisi olan varmı bitskisel tedavi yöntemi yada daha farklı bişeyyy
Tüplerin tıkalı olması
Fallop tüplerinin çok hassas ve detaylı bir iç yapısı vardır. Bu yapıdaki bir bozulma yumurtanın taşınmasını ve dolayısıyla döllenme olayını engelleyebilir. Eğer yumurtalığa yakın olan uç etkilenmişse yumurtanın yakalanıp tüp içine alınması bozulabilir, ancak en ağır durum tüpün tamamen tıkalı olduğu durumdur.
Tüpteki tıkanıklık diğer genital organlardan tüpe ulaşan enfeksiyonlardan kaynaklanabileceği gibi batın içindeki enfeksiyonlar nedeniylede tüp hasar görebilir (örneğin, appendisit). Bu tıkanıklık daha önce tüplerin bağlanma operasyonu veya batın içi cerrahi sonrasında da gelişmiş olabilir. Bunun yanı sıra dış gebelik sonucunda hasta tüplerinden biri veya her ikisini de yitirmiş olabilir.
Tüp tıkanıklıklarının hafif olanları, mikrocerrahiden fayda görebilir ama diğer hastalarda gebelik şansı ancak tüp bebek yöntemiyle elde edilebilir.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın minik kızımız nasılgünaydınnn kıslarrr bis topiş kızımla geldikkkkk opuyorumnanaktan nasılsınız bugun zemuszemus benbi geçmişi okuyım geliom
canım benim sen tatile git istersen sana mail atarım eşim hemen test yapmamı istemiyor o yüzden beklicem canım bu sefer .galiba ondan canım ama bebişten çok adetimin bozulması benim canımı sıkıyor 1birgün erken geldiğini bilmem çok kafama taktım galibaYaaaaaaaaa ama yarın ben az tatile çıkıcam şimdi 2 günlük tatilden de erkenden getirtme beni. Merak ediyorum. Hadi uyduruk bir idrar testi alıp denesene bak günün de geçmiş bugün bakabilirsin. Sen şimdi stres yapmışsındır gülüm ondan elin kolun kalkmıyor. Varsa var yoksa yok hiç değilse bu bunalımdan kurtulursun bitanem, kıyamam sana ya. Ben ilk defa bu ay erkenden adetim geldi de test bilmem düşünme derdinden kurtuldum. soğan içtim belki de ondan değişti düzenim. Seni merak ediyorum hadi be güzelim...
canım dün adet tarihimdi hala gelen bişi yok ama benim her ay böyle oluyor genelde ya geç geliyor yada yumurtalar çatlamamış oluyor ilaç kullanıyorummmkumsalcım anım kac gun gecti adetin yaw ıdrar testı 14 gun gecmeden net bısey solemıyoda hep negatıf cıkıyo ben denedım sahsenn:sinifsinif:
kızlar ben geldimmmmm umarım herkes iyidir
geçmişi okuyamadım
günaydın canım hoşgeldin nasılsın minik kızımız nasıl
canım dün adet tarihimdi hala gelen bişi yok ama benim her ay böyle oluyor genelde ya geç geliyor yada yumurtalar çatlamamış oluyor ilaç kullanıyorummm
hoşgeldin canımmm ben bugun çok yoğunum mafoldumben
:mymeka: töbee töbeee
bugün herkes nerde yaw
selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok topikte ya ben kışı özledimmm ne güzel cıvıl cıvıldı burası zaten gülçinin yokluğuda çok belli oluyor kaydirigubbakcemile3
yaw ben listeyi göremiom gülçinle filiz abla olmayınca listede gerilerde kalmış
merabaa a.s. herkese yaz rehaveti çökmüştürde ondan :içelim:
canımcım benım topiş kızım gayet iyi hepinize tepikleriyle sevgilerini yolluyo opuyorumnanaktan
valla canım ınana bende 1.5 yıl her ay aynı sekılde bekledım 1 gun gecıktı 2 gun derken heycan yaptıgım zaman cok oldu anlıyorum seni zor bı durum Allahım şu cuma mübarek gün sesimizi duysunda bütün cocuk isteyen arkadaslarıma cocuk versinnnnn:Saruboceq:
hehe hakkaten öyle insanın bu sıcak günlerde hiçbişi yapası gelmiyo yaw
selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok topikte ya ben kışı özledimmm ne güzel cıvıl cıvıldı burası zaten gülçinin yokluğuda çok belli oluyor kaydirigubbakcemile3
maşallah miniğimize amin canım inşallah allah razı olsun dualrın için
sen guatr hastasımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?