- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #41.881
denicez artık ne yapalım etkisinde bideğişiklik falan olurmu
arifecim işallah kürlere mürlere gerek kalmaz
hele bugunde bir test yap bakam ama sen yine ısrarla idrar testi yaaprsın şimdi :)))
ben diyecektim sen ağzımdan aldım kaydirigubbakcemile3
arifecim işallah kürlere mürlere gerek kalmaz
hele bugunde bir test yap bakam ama sen yine ısrarla idrar testi yaaprsın şimdi :)))
inşallah canım testi yapıp görücez napıyım anacım kan testi yaptıracak yermi var burdakaydirigubbakcemile3
tamam ablacım veririm onada dikkar ederiz artık ocağın başında uyuya kalmazsamkaydirigubbakcemile3zannetmiyorum... sadece verilen kaynama ve içme zamanlarına dikkat et canım, belki de gerek kalmamıştır :) bu akşam haber ver bize :)
ben diyecektim sen ağzımdan aldım kaydirigubbakcemile3
tamam ablacım veririm onada dikkar ederiz artık ocağın başında uyuya kalmazsamkaydirigubbakcemile3
bulunduğumuz yerde kan testi yaptıracağım yer yok ondan ısrarla idarar yapıyorum
arabamızda çalındıkatan sonra öyle her zaman gidemiyoruz:umursamaz:
idare etcez artık idrar testinle napalım
beni çok kandırdığı için bu idrar testleri düşmanım gibi bakıyorum onlaralmaz:
ohoooo çok oluyor bacım ay ben söylemedimmi acaba:uhm:aa kız arabanızmı çalındı ne zaman oldu :1shok:
ohoooo çok oluyor bacım ay ben söylemedimmi acaba:uhm:
bilmim de ben şimdi okudum belki söylemişindir ben kaçırmışımdır
geçmiş olsun çok üzüldüm ortalık ne kötü ya koca araba çalınabilio :umursamaz:
canım yüklerken değil, hani resme bakmak için bir program kullanıyoruz ya, windowsun kendi programı olabilir, ACDSee olabilir, herhangi biriyle açtıktan sonra oradan yönünü düzeltip kaydediyorsun, sonra yüklüyorsun resimleri tatlım :)ablacım resmi yüklerken nasıl düzeltcem anlamadım ben valla.
kaydirigubbakcemile3inşallah canım testi yapıp görücez napıyım anacım kan testi yaptıracak yermi var burdakaydirigubbakcemile3
aaaaaa ne zaman çalındı ya???tamam ablacım veririm onada dikkar ederiz artık ocağın başında uyuya kalmazsamkaydirigubbakcemile3
bulunduğumuz yerde kan testi yaptıracağım yer yok ondan ısrarla idarar yapıyorum
arabamızda çalındıkatan sonra öyle her zaman gidemiyoruz:umursamaz:
yooo söylemedinohoooo çok oluyor bacım ay ben söylemedimmi acaba:uhm:
hiç sorma burcum kimsede korku diye bişi kalmadı allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
yükledim resimleri sonunda umarım olmuştur
geçen sen bu zamanlarda ablacım senesi olucak nerdeyse unutmuşum herhalcanım yüklerken değil, hani resme bakmak için bir program kullanıyoruz ya, windowsun kendi programı olabilir, ACDSee olabilir, herhangi biriyle açtıktan sonra oradan yönünü düzeltip kaydediyorsun, sonra yüklüyorsun resimleri tatlım :)
kaydirigubbakcemile3
aaaaaa ne zaman çalındı ya???
yooo söylemedin
hepsi çok güzel mavicim allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:yükledim resimleri sonunda umarım olmuştur
amiinnn Allah bidaha yaşatmasın :Saruboceq:
neyse bana müsade çok acıktım birazdan bayılacam hemen bir şeyler yemem lazım sonrada hazırlanırım..ancak evden çıkarım doktora gidecem sonra..kendinize iyi bakın yorumlarınız için sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?