- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.441
burcu allah iyiliğini versin emi çatlak
nurcum günaydın canım nasılsın bebiş nasıl
rahel tekrar hoşgeldin aramıza
pelincim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
filiz lotus75.menzilgülü nasılsınız kızlar :))))
kızlar hepinizden ricam var tek tek msj atamam özelden diye buraya yazdım filiz arkadaşımız üzgün bugünlerde ara arada olsa girecektir buraya lütfen ricam bir kaç gün gebelik hakkında konuşmayalım bizler böyle bebklerden bahsettikçe anne karnındaki tekmeler kıpırtılardan eminim kötü olacaktır onun yerine koyun kendinizi kötü olmazmıydınız her ne kadar bu gerçekle yüz yüze kalmak zorunda ol sada bunu atlatabilmesi için ihtiyacı var çok dgl sadece sizden 2 gün süre istiyorum..biraz daha dikkat edelimmi konuşmalarımıza filizin de aramıza rahta ça katılıp konuşabilecegi konular olsun konuştuklarımız..beni anlayacagınızı umut ediyorum..lütfen kırılmayın laflarıma alınmanızı istemem hiçbirinizin ama filiz ablamızıda düşünmemiz gerekir..
kızlar ya beniim bu uçuk arsız çıktı korkmuyor bir türlü dahada büyüyor
NUR canım oynaşma uçuğunla sakın ayyy çok acır rahatsızlık verir. bezi ısıtıp yada sürsene çok sıcak değdirince iyi geliyo en azından büyütmüyo.
filiz hep yanımızda ol emi gülüm hep aramızda kal... senin yokluğun eksikliğin hemen fark edilir bu yüzden bizi varlığından mahrum etme.
seni gerçekten taktir ediyorum çok sabırlı ve metanetlisin. rabbim herşeyi gönlüne göre versin....
nasıllar ama :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 7501
Eki Görüntüle 7502
kız ceren nerden buluyosun bu resimleri allah iyiligini versin kız özele gels en emi bi mail at bakayım bana şunun adresini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?