B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #18.641
aaaaaaaaaaaaaa filiz abla online olmuşşş yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
bil bakalım ben kimim Rüzgar denizzCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaaaaaa filiz abla online olmuşşş yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
hamişler ben öğle yemeğini çok kaçırdım galiba sığınamıyorum:bbo: işte masabaşı olunca çöreklenip kaldım tısır tısır ediyom toplantı odasında büyük bir masa var kimseciklerde yok ben masayı tahaf etsem belki biraz iyi gelir diyorum ya bu iştahımı napıcam ben zaten 57,5 la hamile kaldım gidişatımı iyi görmüyorum kızlar ne bulsam götürüyorum her seferinde kendime söz veriyorum az yicem diye gene dayanamıyorum ya![]()
ceren süper bu yaaaa:roflol::roflol::roflol: her yere vermek lazım bunu
kız sığınamıyorum ne demek?
yeni yeni kelimelermi çıkıyorr alllaaaaseeennn kaydirigubbakcemile3
şuna bak şuna 57,5 ile hamile kalmış birde söyleniyor bizim kızlar seni duymasın boğar ona göreeeeklava:
can boğazdan gelir ye tabii ama abartma sağlıklı beslenmeye çalış
iki canlısın diye iki kişilik yeme yaniii tamammı cicim yerimseniben
aynen bende bugun fazla yedimm cokacimcoookhamişler ben öğle yemeğini çok kaçırdım galiba sığınamıyorum:bbo: işte masabaşı olunca çöreklenip kaldım tısır tısır ediyom toplantı odasında büyük bir masa var kimseciklerde yok ben masayı tahaf etsem belki biraz iyi gelir diyorum ya bu iştahımı napıcam ben zaten 57,5 la hamile kaldım gidişatımı iyi görmüyorum kızlar ne bulsam götürüyorum her seferinde kendime söz veriyorum az yicem diye gene dayanamıyorum ya![]()
kız asıl sen üretim fabrikasındasın asıl senin yollar açılmışken durmaaaaaa
Durmak yoookkk Yola devaammmmmm kaydirigubbakcemile3
aa biz çok kullanırız o kelimeyi sığınamamak yani yemiş yemiş şişmiş kalmış gibi :):icecream:
aa biz çok kullanırız o kelimeyi sığınamamak yani yemiş yemiş şişmiş kalmış gibi :):icecream:
slm arkadaşlar çok güzel bi topik olmuşşşş bende 3 haftalık hamileyimmmmm.![]()
aynen bende bugun fazla yedimm cokacimcoook
hee mesaiye kacaz hele bu velet vaktiyle çıksın kaydirigubbakcemile3
bende ilk duydum o kelimeyi kaydirigubbakcemile3
amanınn 2 dk gittim sayfalar ilerlemiş maşaallah diyeyim o zman...kız cadı sen kıymetlimizsin tabii kide söylemeye gerek varmı kii... ama bugün şükür hiç kimsenin bir yeri agrımıyor .....aman öss demeyin öhh geliyor ...yine sistemi degiştirdiler diye bir şey duymuştum sankii..
Hoşbulduk canım.a.s.Ceren54 arkadaşım ben eski üyeyim
bu arada çigdem sakın hee kilonu söyleyipte birde şikayet etme valla oklavayı gönderirim buradan...anam biz kilomuzu hiç söylemeyelim o zaman ahhh kilolarım ahh..
kız eskidi bile bu duymamışmıydın hiç daha önce kaydirigubbakcemile3
güzel ama dimi çok güzel anlatmış arkadaşlar sağolsunlar :roflol:
uyuzzzz zaten belli kim olduğun bir işi yapıyorsun madem düzgün yap beceriksiz karı :dilcikar:
canım peki bizim topiğemi yeni geldin? yoksa üye adınmı değişti?
Bir arakdaşımız biraz önce bizi işlettide bu sorular bu yüzden geliyor canım....
ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.canım peki bizim topiğemi yeni geldin? yoksa üye adınmı değişti?
Bir arakdaşımız biraz önce bizi işlettide bu sorular bu yüzden geliyor canım....
boş boğaz yaniiii kaydirigubbakcemile3
kız sen antalyadamı yaşıyorsun doğrumu?
evet Antalya'da yaşıyorum doğru ayol doğru bizde yalan dolan yok:lepi: