Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hamişler ben öğle yemeğini çok kaçırdım galiba sığınamıyorum:bbo: işte masabaşı olunca çöreklenip kaldım tısır tısır ediyom toplantı odasında büyük bir masa var kimseciklerde yok ben masayı tahaf etsem belki biraz iyi gelir diyorum ya bu iştahımı napıcam ben zaten 57,5 la hamile kaldım gidişatımı iyi görmüyorum kızlar ne bulsam götürüyorum her seferinde kendime söz veriyorum az yicem diye gene dayanamıyorum ya :utangac:

kız sığınamıyorum ne demek?
yeni yeni kelimelermi çıkıyorr alllaaaaseeennn kaydirigubbakcemile3
şuna bak şuna 57,5 ile hamile kalmış birde söyleniyor bizim kızlar seni duymasın boğar ona göreeee :oklava:
can boğazdan gelir ye tabii ama abartma sağlıklı beslenmeye çalış
iki canlısın diye iki kişilik yeme yaniii tamammı cicim yerimseniben

Cidden ya ne iğrenç bir şeydir şu sınav maalesef eğitim sistemimiizn temelinin iyi olmaması yüzünden böyle okuyan bitirende iş bulamaz oldu zaten şarkıda süpermiş yani haketmişler bu şarkıyıkaydirigubbakcemile3

ceren süper bu yaaaa:roflol::roflol::roflol: her yere vermek lazım bunu

kız eskidi bile bu duymamışmıydın hiç daha önce kaydirigubbakcemile3
güzel ama dimi çok güzel anlatmış arkadaşlar sağolsunlar :roflol:

bil bakalım ben kimim Rüzgar denizzCADIARZU

uyuzzzz zaten belli kim olduğun bir işi yapıyorsun madem düzgün yap beceriksiz karı :dilcikar:

kız sığınamıyorum ne demek?
yeni yeni kelimelermi çıkıyorr alllaaaaseeennn kaydirigubbakcemile3
şuna bak şuna 57,5 ile hamile kalmış birde söyleniyor bizim kızlar seni duymasın boğar ona göreeee :oklava:
can boğazdan gelir ye tabii ama abartma sağlıklı beslenmeye çalış
iki canlısın diye iki kişilik yeme yaniii tamammı cicim yerimseniben

aa biz çok kullanırız o kelimeyi sığınamamak yani yemiş yemiş şişmiş kalmış gibi :):icecream:

hamişler ben öğle yemeğini çok kaçırdım galiba sığınamıyorum:bbo: işte masabaşı olunca çöreklenip kaldım tısır tısır ediyom toplantı odasında büyük bir masa var kimseciklerde yok ben masayı tahaf etsem belki biraz iyi gelir diyorum ya bu iştahımı napıcam ben zaten 57,5 la hamile kaldım gidişatımı iyi görmüyorum kızlar ne bulsam götürüyorum her seferinde kendime söz veriyorum az yicem diye gene dayanamıyorum ya :utangac:
aynen bende bugun fazla yedimm cokacimcoook
kız asıl sen üretim fabrikasındasın asıl senin yollar açılmışken durmaaaaaa
Durmak yoookkk Yola devaammmmmm kaydirigubbakcemile3

hee mesaiye kacaz hele bu velet vaktiyle çıksın kaydirigubbakcemile3
aa biz çok kullanırız o kelimeyi sığınamamak yani yemiş yemiş şişmiş kalmış gibi :):icecream:

bende ilk duydum o kelimeyi kaydirigubbakcemile3

amanınn 2 dk gittim sayfalar ilerlemiş maşaallah diyeyim o zman...kız cadı sen kıymetlimizsin tabii kide söylemeye gerek varmı kii... ama bugün şükür hiç kimsenin bir yeri agrımıyor .....aman öss demeyin öhh geliyor ...yine sistemi degiştirdiler diye bir şey duymuştum sankii..

boş boğaz yaniiii kaydirigubbakcemile3
kız sen antalyadamı yaşıyorsun doğrumu?

slm arkadaşlar çok güzel bi topik olmuşşşş bende 3 haftalık hamileyimmmmm.:emir_bebek:

hoş geldin canım? Acaba sende aramıza yeni katılanlardanmısın yoksa eski üyemisin?

bu arada çigdem sakın hee kilonu söyleyipte birde şikayet etme valla oklavayı gönderirim buradan...anam biz kilomuzu hiç söylemeyelim o zaman ahhh kilolarım ahh..

aynen bende bugun fazla yedimm cokacimcoook

hee mesaiye kacaz hele bu velet vaktiyle çıksın kaydirigubbakcemile3

bende ilk duydum o kelimeyi kaydirigubbakcemile3

ahhh o mesailere hasret kaldımm aaaahhhhhhh kocacım kocacım nerdesinnn :utangac: :asigim:

amanınn 2 dk gittim sayfalar ilerlemiş maşaallah diyeyim o zman...kız cadı sen kıymetlimizsin tabii kide söylemeye gerek varmı kii... ama bugün şükür hiç kimsenin bir yeri agrımıyor .....aman öss demeyin öhh geliyor ...yine sistemi degiştirdiler diye bir şey duymuştum sankii..

sistem değişse ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
değişmese ne olurrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

kız çiğdem seni döverim valla 57.5la hamile kalmış konuşuyor beni duysan ölürsün galiba

bu arada çigdem sakın hee kilonu söyleyipte birde şikayet etme valla oklavayı gönderirim buradan...anam biz kilomuzu hiç söylemeyelim o zaman ahhh kilolarım ahh..

Etrafımda çok zayıf insan var bazı hamile hatunlar 6 ayında 4 kilocuk almışlar napıcam diye dert yanıyorlar bende kendimi şişko hissediyodum ama sustum yani ne bileyim ayol oklavayı kafama yemeden sustum:tomato:

kız eskidi bile bu duymamışmıydın hiç daha önce kaydirigubbakcemile3
güzel ama dimi çok güzel anlatmış arkadaşlar sağolsunlar :roflol:

uyuzzzz zaten belli kim olduğun bir işi yapıyorsun madem düzgün yap beceriksiz karı :dilcikar:

sen minnacık bebenin yanında ne biçim konuşuyorsun:mymeka: karı marı çık çık çık yakıştıramadım sana:dilcikar:

Back
X