E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #24.361
yarın sabahta ikili tarama var ben geçe gelirim merak etmeyin emi ballarım peteklerim mujk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ya ben okula başlamadan önce evdeydim gelmediler işte
çağırmadım da
amam okula başladım beiz oturmaya gelicez dediler birkaç kere gelmeyin dedim evde yokum dedim
haftada 2 gün evde olmama rağmen:roflol:
o kadar yoğunken onlarla uğraşamazdım
şimdide dedim gelip gitsinbler aradan çıksın
fazlada oturmazlar diye düşünüyorum ben
ahh keşke böyle olsa valla:roflol:
ceren harikasın ya gene koptum karikatürler harika kukuna penis giridmi hahahahahhakaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum inşaşlah güzel haberlerele yarın burdayım kendinize iyi bakın çok heyecanlıyım çoookkkk hepinizi öpüyorumm
yarın sabahta ikili tarama var ben geçe gelirim merak etmeyin emi ballarım peteklerim mujk
benim evimde 3.senem henüz hiç bir komşuyu kabul etmiş değilim kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım cnm güzel haberlerle gel inşkızlar ben çıkıyorum inşaşlah güzel haberlerele yarın burdayım kendinize iyi bakın çok heyecanlıyım çoookkkk hepinizi öpüyorumm
benim evimde 3.senem henüz hiç bir komşuyu kabul etmiş değilim kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kaçayım
yemek yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum bakalım dolabı açalım neler var
hepinzii öptüm görürüşürz
beyazım sen hamile olduğunu unutuyorsun galiba ne kadar çok temizlik yapıyorsun yorma kendini
Cerencim yazılarını okudum güzel bilgilerdi ama karikatürler süperdi kaydirigubbakcemile3
beyazcım yap bakalım eline sağlık şimdidenn ımmm çok güsel olmuş kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kapıyorumm azıcık işim var o bitincede saat geirim giderim
hepinie iyi akşamlarr öptüm çok
iyi akşamlar burcu kendine ve bebeğine iyi bak canım :a015:
kızlarrrrr banada müsaade canlarım elimde işler var yine pat diye kapatır giderim size yazamadan o yüzden şimdiden yazıyorum artık yarın grş. inşallah canlarımmmmm
hepiniz kendinize çok iyi bakın öpüyorum byeeeeeeee.........
kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)